SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 17/08/2011

Una reunió decidirà divendres si es juga la jornada de Segona A

La primera jornada de Segona A encara es podria jugar aquest cap de setmana, malgrat la convocatòria d'una vaga dels futbolistes

Toni Padilla
1 min
El grana Álex Ortiz remata una pilota de cap en el partit d'ahir al Nou Estadi contra el Celta.

BarcelonaEls representants de la Lliga de Futbol Professional (LFP) i l'Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) es tornaran a reunir divendres. Les dues parts s'han trobat avui, dimecres, per continuar negociant el conveni col·lectiu dels jugadors sense arribar a un acord, fet que portarà a la vaga els futbolistes de Primera i Segona Divisió. Ara mateix, les possibilitats de veure futbol de Primera aquest cap de setmana són poques.

En canvi, encara hi ha una opció per veure futbol de Segona A. Un dels objectius de la reunió de divendres serà precisament poder salvar la jornada de Segona A, que tenia fixada la data d'inici aquest dissabte. En canvi, a la reunió de divendres es parlarà directament sobre com reorganitzar el calendari de Primera, i es dóna per fet que la primera jornada no es juga.

La jornada de Segona B es jugarà

La jornada de Segona B en canvi, es jugarà segur aquest cap de setmana, tal com estava previst. Les normes de la competició obliguen els clubs de Segona B a disposar d'un mínim de sis futbolistes professionals als seus equips, però un portaveu de l'AFE ha confirmat que la primera jornada es jugarà, ja que la majoria de futbolistes són amateurs, i la vaga la convoquen els jugadors professionals.

stats