SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 17/02/2013

El Girona posa en joc els seus dubtes contra el potent Las Palmas

El Girona, quart i que no venç lluny de Montilivi des del 9 de desembre, està a només tres punts de l'ascens directe, abans de visitar Las Palmas (17 hores, Esport 3)

Efe
1 min
Els jugadors del Girona celebren el gol contra l'Hèrcules / NOLIMITFOTO.COM

GironaLas Palmas i el Girona enfrontaran aquest diumenge (17 hores, Esport 3) les seves opcions de lluitar per l'ascens a l'estadi de Gran Canària, on els locals mesuren la seva fiabilitat a casa contra un rival que només ha guanyat un dels seus set partits més recents i ha estat irregular en els seus últims desplaçaments.

El conjunt insular és una assegurança al seu camp, on ha guanyat 23 dels últims 27 punts disputats. Uns números que contrasten amb els només 6 de 21 que ha sumat l'equip gironí en les set últimes jornades de competició, tot i que, en qualsevol cas, segueix instal·lat a la part alta de la taula. El Girona, quart i que no venç lluny de Montilivi des del 9 de desembre, està a només tres punts de l'ascens directe, abans de visitar Las Palmas.

La d'aquest diumenge serà la cinquena visita del Girona a l'Estadi de Gran Canària a la Lliga, on només ha perdut una vegada: la temporada passada (3-2) amb un gol en el temps afegit, malgrat que jugava amb un futbolista més.

Al Girona busquen el substitut del sancionat David García per ocupar el lateral esquerre. Aquest és el principal problema del seu tècnic, Joan Francesc Ferrer, 'Rubi', que no vol donar pistes al seu rival. "José, Juncà o Txiqui, entre ells està el substitut de David García", ha assegurat l'entrenador. També ha destacat del rival la velocitat de Thievy, un dels davanters més ràpids del campionat, la intel·ligència de Javi Guerrero i la qualitat de Vitolo. "És un equip temible que porta una gran estadística a casa. A nosaltres ens està costant molt treure punts", ha reconegut.

stats