2a DIVISIÓ A
Esports Futbol 25/02/2012

El Girona ja sap guanyar amb Josu Uribe a la banqueta (2-0), tot i que segueix a la cua

Un gol de Juanlu en la primera part i un altre de Jandro fan que els gironins aconsegueixin el primer triomf amb Uribe, però segueixen a sis punts de la salvació

GironaEl Girona ha pogut amb el Numància (2-0) i ja sap el que és guanyar amb el nou tècnic, Josu Uribe, encara que la victòria no li serveix per escurçar distàncies amb les places de permanència, que segueixen a sis punts.

Els primers minuts de partit han servit perquè els dos equips disposessin d'ocasions, tot i que cap s'ha traduït en gol. Els visitants han estat més còmodes, portant el pes del partit. No obstant això, abans d'arribar al descans, Juanlu ha aprofitat una passada des de la dreta per aconseguir l'1-0, amb el qual el partit se n'ha anat al descans.

Ja a la segona part, i quan només s'havien jugat 8 minuts, el Girona ha sentenciat el partit amb un segon gol (2-0), obra de Jandro, després d'una passada d'Acuña. Malgrat que faltaven molts minuts per davant, el Numància no ha tingut capacitat de reacció ni amb els canvis efectuats.

El Girona aconsegueix la seva quarta victòria de la temporada, mentre el Numància segueix poc sòlid en les seves visites, encara que manté les aspiracions de lluitar per les places nobles.

GIRONA 2

NUMÀNCIA 0

Girona: Mallo, Luso, Tortolero, Yago, Migue, Dorca, Garmendia, Juanlu, Jandro (Nieto, min 78), Acuña (Tébar, min 69) i Coro (Goiria, min 85).

Numància: Nacho Zabal, Unai (Malon, min 57), Culebras, Cabrera, Nano, Nagore, Julio Alvarez, Bedoya, Del Pino (Natalio, min 57), Lago Júnior (Cedric, min 72) i Juanjo.

Gols: 1-0, min.41: Juanlu Hens. 2-0, min.53, Jandro.

Àrbitre: Dámaso Arcediano Monescillo. Ha mostrat targetes grogues als locals Coro i Yago i als visitants Unai i Nano.

Incidències: 4.104 espectadors a Montilivi per presenciar el partit de la 26a jornada de lliga.