2a divisió
Esports Futbol 16/01/2012

El Girona presenta Josu Uribe, el substitut d'Agné a la banqueta

"La meva feina és aconseguir que l'equip jugui amb el ritme i la velocitat amb què jo entenc el futbol", ha dit el nou entrenador del Girona en la seva presentació

Ara
1 min
Ramon Vilaró i Josu Uribe.

GironaJosu Uribe ha sigut presentat aquest dilluns com a nou entrenador del Girona. Uribe ja ha dirigit, a la tarda, el seu primer entrenament. En l'acte de presentació, el president blanc-i-vermell, Ramon Vilaró, ha destacat el currículum com a entrenador d'Uribe, en el qual hi ha clubs com la Cultural Leonesa, l'Eibar, l'Hércules, l'Elx, el Las Palmas i un ascens a Primera Divisió amb el Getafe.

Josu Uribe ha volgut agrair la confiança que el club ha dipositat en ell en un moment delicat: "Estic molt orgullós que un club històric com el Girona pensi en mi. Vinc a treballar molt per treure això endavant i vull demanar que tothom ens ajudi a fer-ho. Tots hem d'estar units i ser una família per poder continuar sent un club de futbol professional", ha comentat el nou entrenador gironí.

Uribe ha afegit que el seu full de ruta se centra a "detectar els problemes i llavors canviar la dinàmica". "La meva feina és aconseguir que l'equip jugui amb el ritme i la velocitat amb què jo entenc el futbol. Si assolim això estarem en la lluita per competir perquè hi ha molta més igualtat que el que determina la taula classificatòria. Ara hem de competir i guanyar. El meu objectiu és fer que el Girona sigui un equip amb una intensitat alta de joc".

stats