SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 09/02/2013

El Girona vol recuperar la línia ascendent contra l'Hèrcules

Els gironins, que només han sumat quatre punts en quatre partits, volen capgirar la ratxa aquest dissabte (18 hores, Esport 3) a Montilivi

Efe
2 min
Els jugadors del Girona celebren un gol / NOLIMITFOTO.COM

GironaEl Girona rep aquest dissabte la visita de l'Hèrcules (18 hores, Esport 3), en un partit en què els alacantins i la seva bona ratxa a les últimes jornades amenacen el conjunt català, que ha vist frenada la seva trajectòria ascendent en les últimes setmanes. Tot i que el conjunt gironí és tercer a la taula i l'Hèrcules lluita per sortir del descens, els resultats dels dos equips en les últimes jornades resulten antagònics: l'equip alacantí ha sumat nou dels últims dotze punts disputats, mentre el Girona només ha aconseguit quatre en el mateix tram Lliga.

El tècnic del Girona, Joan Francesc Ferrer 'Rubi', ha reconegut que el seu equip no travessa un bon moment: "Ja he dit que a mi no m'ha agradat com ha jugat l'equip en els tres últims partits". Rubi sap que aquest dissabte els seus homes es trobaran un Hèrcules radicalment diferent al de la primera volta. "Comptem amb que només repetiran tres o quatre jugadors titulars del partit jugat a Alacant", ha apuntat el preparador català, que destaca del rival "el futbol associatiu que realitza ara, amb homes perillosos com Javier Portillo, que ha trobat en gol , especialment aquestes últimes setmanes ".

El tècnic, que demana "mantenir la seguretat defensiva mostrada a casa i recuperar l'olfacte golejador", recupera per a aquest partit el migcampista Marcos Tébar i el davanter Benja. No podrà encara comptar amb el seu últim fitxatge, el migcampista Moisés Hurtado. "Ha arribat amb algun problema físic de les seves últimes setmanes a Granada i l'hem de recuperar amb una mica més de temps", ha aclarit.

Aprofitant el Carnestoltes, el club de Montilivi ha realitzat noves campanyes per omplir l'estadi. Entre les posades en marxa aquesta setmana hi ha la de l'entrada lliure per a tot aquell aficionat que assisteixi al partit disfressat.

L'Hèrcules viatja a terres catalanes amb la intenció de traslladar als partits a domicili la ratxa de bons resultats de les últimes quatre jornades, en què ha aconseguit tres victòries, totes elles com a local a l'estadi Rico Pérez. El conjunt alacantí ha experimentat una millora notòria en el joc i en els resultats després de l'arribada de fins a set reforços en els dos últims mesos i aspira a aconseguir un bon resultat a Girona que l'acosti una mica més a la zona de permanència.

Quique Hernández, tècnic dels visitants, no podrà repetir davant el Girona l'onze inicial que va treure contra l'Alcorcón fa una setmana, ja que arrossega la baixa per lesió del lateral dret David Cortés. La plaça vacant l'ocuparà Juanra Cabrero.

stats