SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 17/11/2012

El Girona arriba al liderat de Segona Divisió després de superar el Lugo a domicili (1-2)

Els de Rubi aconsegueixen el triomf al camp del Lugo gràcies als gols d'Acuña i de Luso i són líders a l'espera del resultat d'aquest diumenge de l'Elx

El Girona guanya  i ja és segon

LugoEl Girona ha arribat aquest dissabte al liderat de la Lliga Adelante, a l'espera del resultat del seu pròxim rival, l'Elx, aquest diumenge contra l'Alcorcón, amb dues rematades de cap, pràcticament les seves úniques ocasions, que li han servit per tallar la ratxa del Lugo (1-2) com a locals, on els blanc-i-vermells havien guanyat els tres partits anteriors.

La solvència del Girona ha obtingut premi i el partit se li ha posat de cara als vuit minuts, en la seva primera arribada amb perill a la porteria de Yoel, a qui Acuña ha superat sense oposició des del segon pal, amb un cop de cap a centre de Jandro. Els de Joan Francesc Ferrer 'Rubi' han calcat la jugada set minuts després, però Acuña ha rematat de cap per sobre del travesser.

Una falta que ha servit Pablo Álvarez i ha fregat el pal de la porteria de Dani Mallo i un servei de córner que ha rematat de cap Rubén Durán han estat les millors ocasions del Lugo abans del descans.

El Lugo ha agafat forces durant el descans i ha buscat el gol amb ocasions de Pita, Pablo Álvarez i Oscar Díaz i ha aconseguit l'empat a falta de 22 minuts per al final amb un gol de Iago Díaz, que s'ha estrenat com a golejador a la Lliga Adelante.

El porter del Girona Dani Mallo ha evitat el segon dels locals després d'un llançament de falta de Pablo Álvarez, mentre el Girona ha trobat el premi del gol en la seva segona rematada entre els tres pals.

Una altra vegada de cap, en un servei de córner, Luso, als 76 minuts, ha aconseguit el gol del triomf. Els de Rubi han resistit l'empenta dels blanc-i-vermells i se n'han anat al llit situat al capdavant de la classificació.

Fitxa tècnica:

LUGO 1GIRONA 2

Lugo:

Yoel; De Guitza, Víctor Marco, Pavón, Manu, Seoane, Pita, Pablo Álvarez, Rubén Durán (Tonetto, min.71), Iago Díaz (Berodia, min.87) i Oscar Díaz.

Girona: Dani Mallo; Jose, Chus Herrero, Migue, Richy, Tébar, Luso, Jandro (Kitoko, min.79), Benja, Felipe Sanchón (Jofre, min.75) i Acuña (Juanlu, min.57).

Gols: 0-1: min.8, Acuña. 1-1: min.68, Iago Díaz.1-2: min.76, Luso.

Àrbitre: González Fuertes, del col·legi asturià. Ha mostrat groga a Luso (min.43), Tébar (min.54) i Jose (min.71) per part del Girona.