SEGONA DIVISIÓ A
Esports Futbol 10/11/2012

El Girona segueix intractable a casa i torna a ocupar una de les places d'ascens (1-0)

Els gironins segueixen invictes com a locals després de derrotar el Racing amb un gol d'Acuña (minut 26)

Dani Mallo celebra un dels gols del Girona / NOLIMITFOTO.COM

GironaEl Girona ha guanyat el Racing per la mínima (1-0) i continua invicte com a local a Segona Divisió A, on suma sis triomfs i un empat, fet que li permet ocupar provisionalment la segona plaça de la classificació, una de les posicions que donen dret a l'ascens directe a Primera Divisió.

La primera part a Montilivi ha resultat molt igualada i ha comptat amb ocasions perquè algun dels dos equips pogués marcar. La més clara l'ha tingut el conjunt cantàbric al minut 23, però la rematada de cap de Bouazza s'ha estavellat al pal.

Més sort ha tingut Acuña. Al minut 26 i després d'una assistència de Jofre Mateu ha aconseguit l'1-0, amb el que s'ha arribat al descans, no sense haver de patir un ensurt, ja que Marcos Tébar en un rebuig també ha enviat la pilota al travesser de la seva pròpia porteria, cosa que hauria suposat l'empat per al Racing.

La igualtat en el joc s'ha mantingut en la segona meitat, sense que el Racing pressionés de veritat en els últims minuts, quan ha vist que se li escapava el partit. Ha estat llavors quan ha emergit la figura d'un Dani Mallo que a cinc minuts del final ha evitat amb una gran intervenció un gol cantat de Bouazza.

Amb la victòria, el Girona torna a dormir a places d'ascens directe. Per assegurar aquesta plaça, els gironins hauran d'estar pendents del resultat de l'Almeria, que juga aquest diumenge, mentre que el Racing segueix ancorat a la part baixa de la classificació i comença a coquetejar amb la zona de descens.

Fitxa tècnica:

GIRONA 1

RACING 0

Girona: Mallo, Jose, Migue, Chus Herrero (Richy, min.61), David Garcia, Tebar, Luso, Juanlu (Kitoko, min.80), Jandro, Jofre Mateu (Toni Moral, min.61) i Javi Acuña.

Racing: Sotres, Francis, Goikotxea, Bocanegra, Bautisa, Yuste (Kaludjerovic, min.53), Dorca, Oscar Perez, Bouazza, Ferreiro i Gai Assulín (Jairo, minut.68).

Àrbitre: Ramon Piñeiro (Col·legi asturià). Ha mostrat targeta groga a Bocanegra, Francis i Dorca.

Gols: 1-0: Acuña, min. 26.

Incidències: Partit de la tretzena jornada de la Lliga Adelante disputat a l'estadi de Montilivi davant de 5.201 espectadors.