Barça
Esports Futbol 11/05/2011

Els jugadors del Barça coincideixen en que ha estat una Lliga molt disputada

Els jugadors del Barcelona han coincidit, a la conclusió del partit en el qual s'han proclamat campions de Lliga, que la competició ha estat "molt disputada i renyida"

Efe
2 min

ValènciaEls jugadors del Barcelona han coincidit, a la conclusió del partit en el qual s'han proclamat campions de Lliga, que la competició ha estat "molt disputada i renyida".

Així ho han indicat Víctor Valdés, Andrés Iniesta, Xavi Hernández i Javier Mascherano, que també han reconegut la labor del Reial Madrid, equip que ha acabat segon.

El porter Víctor Valdés ha destacat que "l'equip i l'afició mereixen gaudir la Lliga al màxim, és molt important haver-la aconseguit i sens dubte l'equip surt molt reforçat d'aquesta temporada, al marge del que passi a la final de Wembley".

"El Llevant es jugava molt en el partit, el camp estava molt sec i era molt difícil agafar ritme de pilota, però hem aconseguit un bon resultat per a tots", ha analitzat el porter, qui considera que "des de fora s'ha parlat a vegades massa".

Javier Mascherano, en la seva primera experiència en la competició espanyola, ha explicat que aquesta és "dura i competitiva" i que en ella "tots els equips volen destronar el Barcelona".

"És important que l'equip segueixi amb la mateixa tendència i les mateixes ganes de competir. El Madrid ha estat un grandíssim equip i s'ha reforçat moltíssim amb grandíssims jugadors", ha destacat el jugador.

El migcampista Xavi Hernández ha subratllat que a l'equip li havia costat "molt" aconseguir guanyar la Lliga, que ha estat "molt dura", però segons ha concretat el futbolista, el Barcelona ha estat "just vencedor".

"Hem tingut un desgast molt fort, però la Lliga és el premi més just perquè són nou mesos de treball. Aquesta és una època molt bona, amb una gran generació de futbolistes", ha dit el jugador, que segons ha admès ja està centrat en Wembley.

De la seva banda, Andrés Iniesta, que s'ha quedat sense jugar en el partit contra el Llevant, ha apuntat que "cada any que passa, cada vegada més complicat. La Lliga mai és fàcil, és el dia a dia i són partits tot l'any, però es veu la feina reflectida en el títol".

"S'ha de celebrar-la i estar contents. Al vestidor hem cantat i rigut. Aquesta és la tercera Lliga consecutiva i s'ha d'assaborir", ha tancat el barcelonista.

stats