BARÇA B
Esports Futbol 20/06/2012

Set jugadors del juvenil blaugrana reforçaran el Barça B la propera temporada

Els set jugadors substituiran les baixes del central Armando, el migcampista Martí Riverola i el porter Rubén Miño, que l'any vinent no continuaran filial blaugrana

Ara
1 min
Dongou, protagonista del partit

BarcelonaSet jugadors del Juvenil blaugrana reforçaran el Barça B d'Eusebio Sacristán la propera temporada a Segona Divisió A. Un porter, dos defenses, tres migcampistes i un davanter seran els reforços de la propera temporada: Bañuz, Ayala, Grimaldo, Patric, Miguel Ángel, Quintillà i Dongou.

El porter és Miguel Bañuz, que va arribar l'any passat al club procedent de l'Elx. Els dos defenses són Sergio Ayala –central esquerre– i Alejandro Grimaldo –lateral esquerre–, que ja va debutar amb el filial blaugrana la temporada passada.

Pel que fa als migcampistes, Patricio Gabarrón juga d'interior o de migcentre; Miguel Ángel Sainz-Maza és mitja punta, si bé també pot jugar com a extrem i com a fals nou, i Jordi Quintillà és interior esquerre i també s'adapta a les altres posicions del mig del camp.

Per últim, el davanter és el camerunès Jean-Marie Dongou. Durant la passada temporada ja va jugar molts partits amb el Barça B d'Eusebio, amb el que va marcar dos gols.

Aquests set jugadors substituiran en part les baixes del central Armando, el migcampista Martí Riverola i el porter Rubén Miño, que deixen el club.

stats