2a divisió
Esports Futbol 06/01/2013

Un gol de l'Almeria al descompte deixa el Girona sense premi (0-1)

Chumbi, de cap, ha donat els tres punts als visitants en un enfrontament on els gironins han dominat i han tingut millors ocasions de gol, però sense punteria

Ara
1 min

BarcelonaEl Girona ha estat clarament superior a l'Almeria, però en canvi s'ha quedat sense premi. Els locals han perdut contra els andalusos (0-1) per un gol al temps de descompte de Chumbi, que ha rematat una falta lateral amb el cap. Una galleda d'aigua freda que deixa els Gironins tercers, amb 37 punts, empatats precisament amb l'Almeria, i a només un de la zona d'ascens directe.

Els locals han dominat, han tingut més possessió de la pilota i han aconseguit acular l'Almeria. Però no han pogut traduir aquesta superioritat amb gols. El porter Esteban s'ha erigit com el millor futbolista visitant en un partit travat i amb nombroses faltes.

L'atzar no ha acompanyat el Girona, que a falta d'aconseguir la victòria, ja donava per bo l'empat. Però Chumbi, que havia entrat al camp pocs minuts abans (86'), ha rematat de cap una falta i ha marcat el que significaria el primer i únic gol del partit (92').

stats