LIGA ADELANTE
Esports Futbol 05/04/2015

El Llagostera sap patir a Santander i se situa a dos punts del 'play-off' d'ascens (0-2)

Juanjo i Imaz donen els tres punts als catalans, que juguen tota la segona meitat amb un futbolista menys

A.l.
Els jugadors del Llagostera celebren el gol de Juanjo / LFP

BarcelonaEl Llagostera segueix amb la seva dinàmica increïble i ha sumat tres punts a Santander que l'acosten a les posicions de 'play-off' a Primera Divisió (0-2). L'equip català ha sumat 23 dels últims 27 punts disputats. Els gols visitants els han marcat Juanjo en una jugada a pilota parada i Imaz al temps afegit. El conjunt de Lluís Carrillo ha sabut patir per sumar els tres punts, perquè ha jugat tota la segona meitat amb un jugador menys per expulsió del central Pedro Alcalá. Amb el triomf contra el Racing, el Llagostera se situa a dos punts de les posicions de 'play-off'.

A la primera meitat, el conjunt visitant ha creat perill sobretot gràcies a la pilota aturada. De fet, el gol del Llagostera ha arribat per un córner que ha rematat Juanjo al primer pal. Era el minut 13 i el partit s'ha posat de cara per als blaugranes. La rèplica, però, ha arribat del bàndol cantàbric, amb un llançament de Mamadou Sylla de falta que ha llepat el travesser. Uns minuts més tard, Borja ha tingut l'empat amb un un contra un amb René, però el porter del Llagostera ha sortit guanyador del duel. Pitu ha tingut la millor ocasió del conjunt de Lluís Carrillo, amb un remat amb la cama esquerra després d'una jugada d'estratègia.

Al tram final de la primera meitat, però, les coses s'han començat a tòrcer per als visitants. El central Pedro Alcalá ha vist dues grogues en dos minuts, per dues faltes consecutives sobre Sylla. A la represa, el conjunt català ha acusat el fet de jugar amb un futbolista menys, i ha hagut de defensar a prop de la porteria de René, sense pràcticament arribar a les immediacions de l'àrea del Racing. L'única gran ocasió l'ha tinguda Dani Querol, que s'ha tirat en planxa per rematar de cap una centrada lateral i el seu remat ha sortit allunyat de la porteria defensada per Mario. Sylla, amb un cop de cap, i Mariano, amb una rematada forçada, han tingut algunes de les millors oportunitats del conjunt local, però el Llagostera ha sumat els tres punts d'El Sardinero sense patir gaire en defensa. De fet, al temps afegit, Imaz ha sentenciat amb un ràpid contraatac que ha acabat amb dos jugadors contra el porter local, Querol ha rematat al pal, Imaz ha aprofitat el rebuig i ha certificat la victòria.