SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 09/12/2012

El Girona s'enfila fins a la tercera plaça després d'un convincent triomf contra el Xerez (0-2)

Després de dues derrotes consecutives, els de Rubi tornen a guanyar gràcies als gols de Jofre i Benja a l'estadi de Chapín

Jerez de la FronteraEl Girona s'ha enfilat fins a la tercera plaça de la Segona Divisió després d'aconseguir una convincent victòria per 0-2, amb gols de Jofre i Benja, a l'estadi de Chapín davant el Xerez. A més, els de Rubi s'han aprofitat de la derrota de l'Alcorcón a Vila-real.

L'equip local ha volgut però no ha pogut durant tot el partit, mentre que el conjunt gironí s'ha esperat al darrere i ha aprofitat les seves oportunitats al contraatac. El xoc ha començat amb dues jugades d'atac del Xerez: al minut tres, Maldonado ha fet una passada de la mort que no ha trobat rematador, i dos minuts després José Vega ha centrat i Tato ha rematat forçat.

No obstant això, ha estat el Girona l'equip que s'ha avançat en el marcador al minut 7, després d'un mal rebuig del central Iago Bouzón al centre del camp. El Girona ha muntat ràpidament el contraatac i Jofre ha superat Chema amb un xut que, després de tocar en un defensa, ha entrat dins la porteria.

El Xerez ha respost amb una ocasió molt clara de Tato, però el porter Dani Mallo ha pogut rebutjar el xut. Tot i que el Xerez ho intentava, només el Girona ha creat perill. Jandro ha pogut marcar al quart d'hora i al minut 24, mentre que, a la mitja hora de joc, la passada de la mort de Benja no ha trobat rematador. Al final de la primera meitat, Mendoza ha enviat una centrada creuada i la pilota s'ha passejat per l'àrea petita sense que ningú la rematés.

Després del descans no ha canviat el panorama. Als cinc minuts de començar la segona meitat, la defensa local ha salvat la rematada de Felipe Sanchón, i un minut més tard, Chema salvava un xut de Benja.

Tato ha pogut empatar al minut 56 en un mà a mà amb Dani Mallo, però ha estat lent i ha perdut l'ocasió, cosa que no ha fet Benja. El jugador del Girona ha finalitzat un contraatac dirigit per Felipe Sanchón.

Fitxa tècnica

XEREZ 0

GIRONA 2

Xerez: Chema, Mendoza, Tato (Adrián Ruiz 67'), José Vega (José Mari 57'), Maldonado, Álvaro Rey, Rueda (Bruno Herrero 46'), Iago Bouzón, Raúl Cámara; David Prieto i Sidi Keita.

Girona: Dani Mallo, Jose, David García, Chus Herrero, Marcos Tébar, Felipe Sanchón, Jandro (Ariday 85'), Benja (Richy 80'), Migue, Luso i Jofre (Juanlu Hens 62').

Gols: 0-1 (7') Jofre. 0-2 (62') Benja.

Àrbitre: Martínez Munuera (Comitè Valencià). Targetes grogues: a Rueda i Raúl Cambra.

Incidències: Partit de la 17a jornada de la Lliga Adelante disputat a l'estadi Chapín davant prop de 6.000 espectadors.