Segona Divisió
Esports Futbol 25/08/2012

El 'miniclàssic' de filials se l'endú el Reial Madrid Castilla per 3-2

El Barça B ha fet un partit molt discret i només ha reaccionat després del 3-1 dels blancs en possible fora de joc (46'). El filial blaugrana encara no ha sumat cap punt

A.s.

BarcelonaEl Barça B ha perdut el segon partit de la temporada, i encara no ha puntuat en aquest inici de Lliga. Aquest dissabte ha ensopegat en el 'miniclàssic' de filials disputat a Valdebebas. El Castilla ha sigut millor durant els 90 minuts, i el Barça B no ha reaccionat fins a encaixar el 3-1.

La primera meitat ha començat amb un gol de Juanfran als 10 minuts. El Barça B ho intentava però el filial blanc estava millor col·locat sobre el camp. I fruït d'això, als 23 minuts Tcherychev, en una jugada personal que ha fet xocar a dos defenses blaugranes, ha marcat el 2-0.

Abans del descans, però, el Madrid B li ha donat vida al Barça B amb un gol en pròpia porteria força ridícul. Deulofeu ha xutat una falta, un defensa ha rebutjat amb el cap a l'aire, i el porter Mejías no ha calculat com queia la pilota i s'ha acabat ficant la pilota a dins.

A la segona part Eusebio ha buscat la reacció i ha fet entrar a Kiko Femenía per Dongou per mirar d'obrir més el camp. Però el Castilla ha marcat el 3-1 tot just començar –Óscar Plano–, en una acció en claríssim fora de joc. De fet, l'àrbitre assistent tenia el banderí aixecat, però l'àrbitre principal ha considerat que el fora de joc era posicional, i ha desautoritzat el seu ajudant.

El partit es posava molt complicat per als filial blaugrana, però s'han posat les piles i han començat a buscar la porteria amb ganes. Tot i això, Deulofeu, que no ha tingut el seu dia, després de veure una targeta groga, ha sigut substituït per Sergio Araujo. Tot i necessitar gols, Eusebio se l'ha jugat traient a Deulofeu de la gespa.

Un internada del lateral dret Balliu a l'àrea del Castilla, ha acabat en un penal dubtós de Nacho. Sergi Roberto no ha fallat des dels 11 metres i ha vist possibilitats de puntuar a Valdebebas a pesar del mal inici. Era el minut 70 i quedava temps.

En els últims 20 minuts el Barça B ho ha intentat de totes maneres, però la falta de punteria o el porter Mejías han impedit l'empat. El Castilla també ha tingut alguna ocasió al contracop, però al final el marcador ja no s'ha mogut. L'expulsió final de Sergi Gómez, ja en el temps afegit, ha sigut una anècdota.