2a divisió
Esports Futbol 17/03/2012

El Nàstic guanya remuntant el partit al Cartagena, un rival directe per evitar el descens (1-3)

El conjunt grana posa fi a una ratxa de set partits sense guanyar superant el Cartagena gràcies a dos gols de Morán i un altre d'Álex Ortiz

CartagenaEl Nàstic ha posat fi a una ratxa de set partits sense guanyar i quatre sense marcar superant el Cartagena, un rival directe en la lluita per la permanència a Segona Divisió, en un partit en què els de Jorge d'Alessandro, que segueixen sent cuers, han remuntat amb Morán com a jugador clau.

A la primera part, els dos equips han donat clares mostres de per què estan en llocs de descens i les idees han brillat per la seva absència. Tot i això, Marc Fernández i Collantes han disposat d'ocasions per avançar el Cartagena al marcador, tot i que ha estat el visitant Dani Ábalo el que més prop ha estat de veure porteria.

Després del descans, l'equip dirigit per Carlos Ríos ha anat decididament a pel triomf i després d'un gol anul·lat a Collantes per mans, ha arribat el premi a l'esforç blanc. Un penal de Rubén Pérez sobre Braulio ha permès a aquest materialitzar la pena màxima.

No obstant això, tot just dos minuts després un xut llunyà de Morán ha sorprès Juanma i ha suposat l'empat quan feia la sensació que el camí se li feia més pla al quadre local.

Després del gol tarragoní, el Cartagena no ha canviat i ha seguit atacant i jugant al toc. Collantes ha rematat a la fusta i Braulio ha xutat fora en dues molt bones ocasions, però, un altre cop, el Nàstic en una acció aïllada ha decantat la balança a favor seu quan Morán ha culminat una acció de contraatac per situar el 1-2 al marcador de l'estadi Cartagonova.

El cop de gràcia l'ha posat Álex Ortiz, en rematar de cap una falta a favor d'un Nàstic que s'aferra a les seves opcions de salvar-se a la vegada que complica encara més la situació d'un Cartagena desmoralitzat.

Fitxa del partit:

CARTAGENA 1

NÀSTIC 3

Cartagena: Juanma, Txiki, Abraham Paz, Josemi, Kijera; Julien (Mariano Sánchez, 46'), Dimas (Raimondi, 60'), Collantes, Marc Fernández (Lafuente, minut 46); Álvaro Antón i Braulio.

Nàstic: Rubén Pérez; Sergio Juste (Álex Ortiz, minut 27), Mairata, Xisco Campos, Mingo; Seoane, Rodri, Galindo, Dani Ábalo (Álvaro Rey, 72'), Morán i Juan Millán (Tuni, 58').

Gols: 1-0. Minut 52: Braulio, de penal. 1-1. Minut 54: Morán. 1-2. Minut 62: Morán. 1-3. Minut 83: Álex Ortiz.

Àrbitre: Santiago Jaime Latre, del comitè aragonès. Ha mostrat targeta groga als locals Abraham Paz, Braulio, Txiki, Kijera, Collantes, Lafuente i Josemi i als visitants Rubén Pérez, Juan Millán, Tuni i Mingo.

Incidències: Partit corresponent a la 29a jornada de la Lliga de Segona Divisió que s'ha disputat a l'estadi Cartagonova de Cartagena davant uns 7.000 espectadors.