2a DIVISIÓ
Esports Futbol 21/02/2012

El tècnic del Nàstic, Jorge D'Alessandro, anuncia que no compta amb Powel

"Crec que Powel va fallar. Li desitjo el millor com a professional. No ha estat a l'altura", ha dit D'Alessandro, que obre les portes a l'arribada d'un possible reforç

Efe
1 min
El tècnic del Nàstic, Jorge D'Alessandro / GIMNASTICDETARRAGONA.COM

TarragonaL'entrenador del Nàstic de Tarragona, Jorge D'Alessandro, ha dit aquest dimarts que no compta amb el davanter holandès Berry Powel, màxim golejador de l'equip que va ser operat divendres passat dia 17 després que se li agreugés la lesió que patia després de ser vist en una discoteca.

"Crec que Powel va fallar. Li desitjo el millor com a professional. No ha estat a l'altura del club. No compto amb ell", ha assegurat en roda de premsa el tècnic, molt decebut amb la falta de reciprocitat de la confiança dipositada en el pitxitxi de l'equip.

Aquest dimecres es reunirà el Consell d'Administració per adoptar mesures i es decidirà rescindir el contracte de Powel, tret de sorpreses.

D'Alessandro ha obert les portes a l'arribada d'un substitut. "Les portes de l'equip estan sempre obertes a l'arribada d'un jugador que es comprometi amb el club", ha manifestat.

stats