2a DIVISIÓ
Esports Futbol 19/02/2012

El Nàstic segueix enfonsant-se i no pot guanyar tot i jugar una hora amb un jugador més (1-0)

El Nàstic ensopega a Las Palmas de Gran Canària. El conjunt grana acumula catorze derrotes aquesta temporada i fa tres mesos que no guanya com a visitant

Efe
2 min
El Nàstic ha sumat la catorzena derrota a Las Palmas de Gran Canaria / GIMNASTICDETARRAGONA.COM

Las Palmas de Gran CanàriaUn matiner gol de Jonathan Viera va fer que el Nàstic sumés la catorzena derrota de la temporada contra el Las Palmas. Els grana, tot i jugar una hora amb un jugador més per l'expulsió de Corrales, no va poder puntuar.

Ja des dels primers compassos del xoc els grocs han posat terra pel mig després que el del planter Jonathan Viera signés el primer gol amb una canonada des de la mitja lluna de l'àrea rival (1-0, min. 8). Posteriorment va ser Quiroga qui ho ha intentat des de la frontal de l'àrea, però el seu xut ha marxat lleugerament per sobre del travesser.

Posteriorment, Peragón ha disposat d'una immillorable ocasió per equilibrar la balança, però en el seu particular mà a mà Barbosa ha aconseguit avortar finalment el xut del davanter visitant. No obstant això, el guió de la trobada ha canviat completament amb l'expulsió del defensa local Corrales, que en poc més d'un minut ha vist dues cartolines grogues.

Amb aquest panorama, el tècnic grana ha aprofitat les circumstàncies per treure a la gespa a Morán i fer-se amb la pilota. Amb el pas dels minuts s'han anat multiplicant les ocasions catalanes, però sense sort.

A la represa, lluny d'acovardir-se, el Las Palmas ha semblat treure forces i ha tornat a prendre les regnes del partit malgrat la seva inferioritat numèrica. Un llançament de Viera, que ha marxat llepant el pal esquerre, i un xut al pal de David González han estat la mostra clara que les tornes havien canviat, tot i les oportunitats d'Álvaro Rey i Peragón.

El Nàstic ha esgotat els seus últims cartutxos a les acaballes del partit, però tot ha estat en va. Al final els locals han segellat el triomf i el conjunt tarragoní s'enfonsa una setmana més en l'abisme de la categoria de plata.

LAS PALMAS 1

NÀSTIC 0

Las Palmas: Barbosa, Pignol, Vitolo (Roque, min. 92), Quiroga, David González, Javi Guerrero (Dani Castellano, min. 74), Javi Castellano, Juanpe, Viera (Portillo, min. 93), Corrales i Laguardia.

Nàstic: Rubén Pérez, Mingo (Morán, min. 34), Rodri (Orbegozo, min. 72), Álvaro Rey, Peragón, Longás, Mairata, Dani Ábalo (Tuno, min. 63), Xisco Campos, Ruz i Arzu.

Gol: 1-0, min. 8: Viera.

Àrbitre: Fernando López Vorera (C. Extremeny). Va expulsar al jugador del Las Palmas Corrales per doble groga (min. 26 i 28). A més, va amonestar els locals Pignol, Corrales, Viera i Roque. Pels visitants, van ser advertits Xisco Campos, Rodri, Arzu, Peragón, Mairata, Orbegozo, Morán i el tècnic Jorge D'Alessandro.

stats