2a divisió a
Esports Futbol 25/02/2012

El Nàstic segueix sense guanyar (0-1) i comença a accelerar el seu descens

Peragón ha fallat un penal –Doblas li ha aturat– i en el minut 35, José Mari, un ex del club tarragoní, ha fet l'únic gol del partit, que deixa molt tocat el Nàstic

Mingo, capità del Nàstic, durant el partit contra el Xerez

TarragonaEl Nàstic ha perdut molt més que tres punts contra el Xerez, en caure derrotat per 0-1, ja que després de mostrar moltes deficiències en el seu futbol i evidenciar-se un important desafecte cap a l'entrenador, sembla estar accelerant el seu descens de categoria.

El Xerez ha realitzat el partit més pragmàtic de la temporada. Sense despentinar-se, s'ha emportat la victòria de Tarragona i ha aprofitat, de retruc, per encadenar la tercera victòria consecutiva amb la qual espanten definitivament els fantasmes d'un inici de temporada molt irregular.

El partit ha començat descafeïnat. El Nàstic, més necessitat, s'ha fet amb la pilota sense tenir molt clares les idees en la part ofensiva. El Xerez, de la seva banda, no s'intimidava amb la possessió del contrari i es trobava còmode amb el seu rol en el partit. Algunes accions de la col·legiat han generat moltes protestes, com un penal una mica rigorós, per mans de Barber. Peragón ha tingut l'oportunitat d'aconseguir el seu primer gol en el campionat, però ni tan sols així el davanter madrileny s'ha retrobat amb tan anhelat premi.

Les males notícies a Tarragona mai no vénen soles i José Mari, un ex de la casa, així ho ha ratificat. Ha aprofitat l'autopista al centre de la defensa per aixecar-se portentosament i en el minut 35 col·locar la pilota al fons de la xarxa després d'un cop de cap. S'ha emprenyat el tècnic local, Jorge D'Alessandro, i en el minut 38 ha fet un doble canvi, entre ells el del Roberto Peragón, que ha quedat retratat per aquesta substitució.

S'ha trencat el partit en la segona part. El Nàstic molt nerviós no trobava els seus nous puntes, Orbegozo i Bargas, introduïts abans del descans. El Xerez menjava a plaer dels espais que deixava la defensa local i el segon gol andalús no semblava molt lluny. No ha tingut més història el partit. El Nàstic no sap marcar i Hugo Bargas no és el davanter franquícia que farà oblidar el rescindit Powel. L'empenta final dels de D'Alessandro ha estat insuficient en un partit molt deficient dels locals.

NÀSTIC 0

XEREZ 1

Nàstic: Rubén Pérez; Sergio Juste, Mairata, Xisco Campos, Mingo (Orbegozo min.38); Arzu, Longás, Álvaro Rey (Galindo min.58), Abalo; Morán i Peragón (Bargas min.38).

Xerez: Doblas; Raúl Cámara, Lombán, Robusté, Mendoza; Rafa Barber, Rafa García, Pablo Redondo (Capi min.69), Israel (Campano min.57); Íñigo Vélez i José Mari (Capdevila min.75).

Gol: 0-1, min:35: José Mari.

Àrbitre: Hernández Hernández, del comitè canari. Ha mostrat targeta groga a Sergio Juste (min.56) i Xisco Campos (min.43), per part local, i a Barber (min.19), Israel (min.36) i Rafa García (min.46), per part visitant.

Incidències: Partit de la 26a jornada de la Segona Divisió, disputat al Nou Estadi de Tarragona davant de 3.641 espectadors.