Segona Divisió
Esports Futbol 02/01/2011

El Nàstic no pot amb el Betis (1-0) i ja suma set jornades sense guanyar

L'estrena de Juan Carlos Oliva no ha estat com ell esperava. El Nàstic ha caigut per la mínima davant el líder de Segona i s'enfonsa a la part baixa de la classificació

SevillaL'internacional camerunès Achille Emaná, amb un gol de penal, ha donat una victòria agònica al Betis (1-0), que el reafirma com a líder de Segona Divisió, davant un Nàstic de Tarragona que no ha fet bona la dita "d'entrenador nou, victòria segura" i que ja suma set jornades sense guanyar.

Betis i Nàstic han protagonitzat un enfrontament poc vistós, només amb alguna pegada de jugadors com Salva Sevilla i Emaná.

El Betis ha començat molt bé, apropant-se perillosament a l'àrea del Nàstic, amb una ocasió claríssima de Jorge Molina, als sis minuts, que ha enviat la pilota al cos del porter Rubén Pérez.

El Betis ha dominat, però sense moltes idees, i el Nàstic ha intentat sorprendre els andalusos amb algun contracop, però sense arribar amb perill a la porteria de Goitia. Ja en l'últim tram del primer temps, l'àrbitre ha assenyalat un penal de Mairata sobre Jorge Molina, que ha transformat Emaná.

Poc abans del descans, Salva Sevilla ha pogut ampliar les diferències, amb un llançament de falta, però Rubén Pérez el va desviar amb una gran estirada.

A la segona meitat, el Nàstic ha avançat les línies i ha pressionat de manera més constant, fet que ha provocat que el Betis tingués moltes dificultats per organitzar el seu joc i arribar a la porteria rival.

En els últims minuts, el Nàstic ha cregut en les seves possibilitats de sumar algun punt en la seva visita al Benito Villamarín, però no ha arribat a l'àrea rival amb perill.

En la seva estrena, Juan Carlos Oliva no ha pogut sumar els tres. Ho intentarà de nou la propera jornada a casa, davant el Valladolid.

Betis 1: Goitia; Isidoro, Belenguer (Miki Roqué, m. 74), Dorado, Nacho; Iriney, Beñat; Rubén Castro, Emaná, Salva Sevilla (Juande, m. 68), i Jorge Molina (Israel, m. 59)

Nàstic 0: Rubén Pérez; Xisco Campos, Mairata, Sergio, Raúl Fuster; Seoane, Morán; Álex Cruz (Álvaro Rey, m. 65), Powel (Walter, m. 73), Eloy (Rubén Navarro, m. 56); Miki.

Gol: 1-0 (m. 37) Emaná, de penal.

Àrbitre: Carlos del Cerro Grande (col·legi de Madrid). Groga a Iriney, Xisco Campos, Nacho i Beñat.

Incidències: Partit disputat a l'estadi Benito Villamarín davant poc més de 25.000 espectadors.