Segona Divisió
Esports Futbol 02/09/2011

Juan Carlos Oliva creu que la mala sort és la culpable de les lesions del Nàstic

El tècnic ha tret transcendència al gran nombre de lesions que pateix la plantilla, recordant que gairebé totes són de caràcter traumàtic

Efe
1 min

TarragonaEl tècnic del Nàstic, Juan Carlos Oliva, ha tret transcendència al gran nombre de lesions que pateix la plantilla, recordant que gairebé totes són de caràcter traumàtic, i ha reconegut dificultats per completar la convocatòria per viatjar a Sòria, en què haurà d'incloure jugadors del filial.

La infermeria del Nàstic porta tot l'estiu plena. A les lesions importants com la de Longás, ara s'hi sumen les baixes de Morán i Rodri, a banda d'altres lesions com les d'Ortiz, Powel o Xisco, que a poc a poc es van recuperant. En total, seran les baixes deu, dins d'una plantilla que només compta amb 23 jugadors.

"Són lesions traumàtiques que estem intentant recuperar", ha dit Oliva. "No és qüestió que la gent no estigui muscularment bé", ha insistit, però "la càrrega dels jugadors ha estat superior a la d'altres equips que tenen trenta jugadors, encara que no crec que hàgim d'excusar-nos".

Amb tanta baixa "no crec -ha dit- que hi hagi massa capacitat de sorpresa, i haurem de tirar del filial per completar la convocatòria", ha assegurat. A més, per al tècnic algunes baixes són vitals: "Longás i Morán han de ser dos jugadors importants en aquest equip", ha dit.

El tècnic no ha volgut parlar de l'eliminatòria de Copa que la setmana que ve l'enfrontarà al Valladolid: "La Copa és contra un equip que ens va guanyar amb arguments i és una cosa en què ara no puc pensar, perquè tenim el partit de Sòria i estem pendents de quins jugadors podrem recuperar", ha assenyalat.

stats