2a divisió
Esports Futbol 23/05/2012

Un partit d'extrems entre el Nàstic i el Deportivo

Els tarragonins ja són a Segona B però malgrat això no li regalaran els tres punts al quadre gallec que té moltes opcions de certificar el seu ascens a Primera (22 h)

Efe
1 min
El Nàstic suma un punt estèril a Múrcia

BarcelonaEl Gimnàstic de Tarragona, que dissabte passat va certificar el seu descens a Segona B, s'enfronta aquest dimecres a un Deportivo de la Corunya amb moltes opcions de certificar el seu ascens a Primera en cas de victòria. Tot i això, el club tarragoní no pensa regalar res al quadre gallec.

Jorge D'Alessandro s'ha mostrat convençut que el seu equip pot derrotar el líder de la Segona Divisió. "Volem la pilota, intentarem tocar al centre del camp per fer mal. Espero que Longás realitzi un gran partit en aquesta parcel·la del terreny de joc", ha sentenciat el tècnic, que ha mostrat molt respecte al "millor equip de la categoria", segons el seu punt de vista.

El tècnic de Buenos Aires podrà comptar amb la totalitat de l'escassa plantilla que li queda a l'equip, després de les sortides de Bargas, Powel i Arzu, a excepció de Sergio Juste, que segueix lesionat.

stats