Segona Divisió
Esports Futbol 20/01/2013

Un gol en pròpia porteria de l'Almeria permet al Barça B salvar un punt en l'últim sospir (2-2)

Lobato ha avançat els blaugranes al minut 13, però Jonathan i Charles han donat la volta al marcador. Al minut 88, Verza s'ha fet un autogol que deixa els andalusos sense la victòria

El blaugrana Araújo lluita una pilota amb el jugador de l'Almeria, Jonathan

BarcelonaEl Barça B ha aconseguit un empat a l'Estadi Jocs Mediterranis contra l'Almeria, segon classificat, gràcies a un autogol del defensa Verza al tram final de partit.

L'Almeria ha sortit molt fort, però el filial blaugrana no s'ha arronsat. Després d'algunes aproximacions locals, Deulofeu ha disposat de dues ocasions clares per marcar, però no ha tingut sort. Després d'una acció individual de qualitat, Lobato si que ha estat encertat i ha fet el 0-1.

S'han continuat repartint les ocasions fins que els andalusos, a través de Jonathan, han pogut fer l'1-1 amb una volea creuada. L'Almeria s'ha animat i ha fet recular els blaugranes, que s'han salvat d'alguns gols abans del descans. L'empenta local s'ha mantingut en la segona meitat i Charles, als sis minuts, ha fet el 2-1.

El Barça B ha anat madurant el partit per tornar a disposar d'ocasions i ha sigut després de l'expulsió de Marcelo Silva al minut 64 per doble amonestació quan els d'Eusebio Sacristán han controlat el partit. Fins al minut 88, però, no ha arribat el gol de l'empat, obra de Verza en pròpia porteria, després de desviar una centrada de Joan Roman, l'home més perillós dels blaugranes al segon temps.

L'empat certifica la vuitena jornada sense perdre del Barça B, que diumenge s'enfrontarà al Madrid Castella.