FUTBOL
Esports Futbol 07/08/2013

El president del Racing diu que "no existeix cap cas" de compra de partits

Ángel Lavín qualifica tot el que ha passat fins al moment d'"esperpent"

Efe
1 min

SantanderEl president del Racing, Ángel Lavín, ha assegurat aquest dimecres que "no existeix cap cas" de compra de partits amb el Girona, tot i que ha reconegut que es va fer una reunió amb el president del club català, Joaquim Boadas, però que va ser per "parlar de negocis".

"No em preocupa gens. Si realment ha gravat la conversa, que em sembla absurd, que la tregui", ha respost Lavín a preguntes dels periodistes, després de qualificar el que ha passat fins al moment com d'"esperpent".

A més, Lavín ha anunciat que ha enviat una carta, com a màxim dirigent del Racing, a la RFEF (Reial Federació Espanyola de Futbol), l'LFP (Lliga de Futbol Professional) i al seu president, Javier Tebas, a l'instructor del Consell del Social i a la UEFA per traslladar-los el malestar del club. "Ja estem una mica farts i saturats de llegir que el Racing estigui en dubte", ha explicat.

En aquesta carta, el Racing manifesta el "més absolut rebuig a qualsevol conducta que s'allunyi dels principis del bon ordre esportiu", que, segons assegura el club, ha estat la seva "línia mestra d'actuació", i assegura que és el "primer interessat" perquè s'aclareixin els fets.

stats