Segona Divisió
Esports Futbol 14/12/2012

L'Alcorcón espera netejar la seva imatge contra un Barça B en forma

El filial blaugrana vol assentar-se aquest dissabte (18 hores, Esport3) entre els sis primers de la classificació

Efe
1 min
Agostinho Cá serà baixa

BarcelonaL'Alcorcón, que va caure derrotat la passada jornada contundentment contra el Vila-real (4-0), buscarà aquest dissabte (18 hores, Esport3) rentar la seva imatge amb una victòria a casa el Barça B, que arriba en un bon moment de forma i disposat a assentar-se entre els sis primers de la classificació.

El Barça B examinarà la seva millora contra un Alcorcón que suposa la primera etapa d'un dur Tourmalet de tres rivals de la zona alta de la taula. Alcorcón, Girona i Vila-real són els grans esculls del filial blaugrana.

Després del notable partit contra el líder, l'Elx, que només va aconseguir empatar en el segon temps en un xoc d'alt nivell, els blaugranes van amb la moral alta, conscients que si aconsegueixen pal·liar les seves desconnexions defensives són una dels millors esquadres del campionat.

El jove lateral esquerrà Alejandro Grimaldo, amb un esquinç al lligament lateral extern del genoll esquerre, estarà unes tres setmanes de baixa, de manera que l'entrenador blaugrana haurà de recompondre la seva defensa.

A més de Joan Àngel Román, fora de la llista per decisió tècnica, i els lesionats Agostinho Cá i Sergio Juste, tampoc estarà disponible l'ariet camerunès Jean Marie Dongou.

stats