Segona Divisió
Esports Futbol 03/09/2011

L'Almeria s'estrena com a local davant el Girona amb l'únic objectiu de la victòria

El Girona de Raül Agné, ja amb Ferran Corominas, visita aquest dissabte (18 hores) l'Almeria

Efe
2 min
Raül Agné vol ser més conegut pels seus èxits esportius com a tècnic que per la polèmica amb el català a les rodes de premsa.

GironaL'UD Almeria, després del seu empat a un al camp del Còrdova, s'estrena aquesta temporada a l'Estadi dels Jocs Mediterranis amb l'únic objectiu de superar el Girona i sumar el primer triomf, amb què vol reafirmar la seva aspiració de lluitar per la tornada a Primera.

En el Nuevo Arcángel de Còrdova es va trobar un rival que el va superar en domini i que va poder merèixer alguna cosa més que l'empat, pel que la idea és esborrar aquestes sensacions davant un Girona del que recelen pel seu mal començament, perquè recorden que l'any passat va tenir una bona temporada.

Lucas Alcaraz ha assajat durant tota la setmana la forma d'emprendre el bon futbol que, generalment, practica el Girona de Raúl Agné.

Incomodar la circulació de pilota del quadre gironí és l'objectiu principal que persegueix el conjunt d'Almeria, que podria no tenir massa canvis respecte als que van jugar a Còrdova.

La possible entrada de Dani Bautista per l'esquerra per col·locar Jakobsen de central, en cas que Marcelo Silva, que s'ha entrenat amb molèsties als últims dies, no fos titular, seria l'únic canvi.

En la convocatòria donada pel tècnic granadí, el central del planter Alcalá és l'única novetat per rebre demà al quadre català en relació amb la facilitada per al xoc de la passada jornada.

Després de la derrota en la jornada del cap de setmana passat davant l'Elx, el Girona viatja aquest dissabte a Almeria amb la necessitat de treure's de sobre les males sensacions deixades per l'1-4 encaixat fa una setmana.

La plantilla gironina afronta aquest primer desplaçament de la temporada amb la baixa de Richy, que va veure targeta groga davant el quadre il·licità.

Aquesta absència obligarà el tècnic Raúl Agné a retocar la defensa, encara que la sagnia defensiva mostrada per l'equip en l'estrena de la lliga també invités a fer canvis.

Malgrat la golejada en contra, el vestidor del Girona es mostra tranquil, ja que, com manifesta el migcampista Marcos Tébar, "la lliga acaba de començar i no tindria cap sentit posar-se nerviós".

El jugador madrileny reconeix la dificultat del desplaçament, ja que "ells acaben de baixar de Primera i voldran estrenar-se amb bon peu a casa, dos factors que asseguren un partit complicat".

El partit davant l'Almeria se situa en el calendari entre el jugat davant l'Elx i el pròxim davant el Valladolid, amb un enfrontament més davant el Deportivo a la Copa del Rei. Un tram de calendari complicat com reconeix Tébar: "És un inici molt dur, però si el sabem treballar potser fins ens resulta positiu".

En la convocatòria hi haurà el recent fitxat Ferran Corominas, qui difícilment entrarà a l'equip inicial i de qui Agné ha assenyalat que aportarà "un perfil que ara no existia, de jugador elèctric, ràpid i amb gol".

stats