Segona Divisió
Esports Futbol 26/11/2011

Eusebio vol donar el cop definitiu al Mini contra el seu exequip, el Celta

El Barça B buscarà contra el Celta donar el cop definitiu al Miniestadi, on només ha sumat cinc punts, prolongant la seva ratxa de sis partits sense perdre contra un rival especial per al tècnic local

Efe
1 min

BarcelonaEl Barça B buscarà aquest dissabte (18 hores, Esport3) contra el Celta donar el cop definitiu al Miniestadi, on només ha sumat cinc punts, prolongant la seva ratxa de sis partits sense perdre contra un rival especial per al tècnic local Eusebio Sacristán, ja que al club de Vigo va donar els seus primers passos com a entrenador.

Quatre victòries i dos empats consecutius en les últimes jornades han evidenciat la millora del filial barcelonista, que acomodat en meitat de taula ja no sent el fred dels llocs de descens que sotjaven en l'arrencada del curs.

Tot i això, l'assignatura pendent dels blaugrana és el seu propi feu, on en set partits només han aconseguit guanyar el Nàstic i empatar davant Recreativo i Girona. Una pobra estadística per a un equip que l'any passat va convertir el Mini en un fortí.

Per això, una victòria davant el poderós Celta -quatre punts per damunt dels culers- ajudaria a tancar tal hemorràgia a casa i treure el cap a la part alta de la taula, com ja passés la temporada anterior, on es va aconseguir un tercer lloc final històric.

"És un partit especial. Ens enfrontem a l'equip que em va donar l'oportunitat d'iniciar la meva carrera com a tècnic. Aquí vaig passar una temporada i mitjana molt enriquidora i guardo un afecte especial", ha comentat Eusebio respecte al Celta, màxim golejador en aquest curs amb un gol més que el Barcelona B. "És un dels equips més complets", ha afegit.

stats