Segona Divisió
Esports Futbol 03/09/2011

El Cartagena rep un Barça B que no coneix la victòria al Cartagonova

L'equip d'Eusebio busca aquest diumenge (18 hores, Canal + Liga i Gol T) els primers punts de la temporada després de perdre la setmana passada per un clar 0-2 davant el Vila-real B

Efe
2 min
Eusebio Sacristán

CartagenaEl FC Cartagena, amb les baixes obligades dels centrecampistes Miguel Ángel Riau i Juan José Collantes, tots dos lesionats, rebrà aquest diumenge (18 hores, Canal + Liga i Gol T) la visita del Barça B, també amb falta d'efectius per l'absència dels seus internacionals i que mai ha tret ni un punt de Cartagonova.

El precedent més immediat parla d'un 5-1 a la lliga 2010-11, encara que és cert que en terreny barcelonista el conjunt culer es va treure l'espina i va guanyar per 3-0.

El Cartagena pretén compensar demà la mal arrencada de temporada que va tenir el cap de setmana passat al perdre al camp de l'Hèrcules d'Alacant.

Per superar al Barça B, això no obstant, haurà de "tenir més continuïtat en el bon joc i fer durant els 90 minuts el dels 25 primers minuts d'Alacant", ha dit el tècnic Paco López.

Per a aquest compromís no compta ni amb Riau ni amb Collantes, tots dos amb molèsties, i es preveu que hi hagi alguns canvis a l'onze titular. Així, Manu Torres, com a lateral esquerre; i Mariano Sánchez, en l'eix de la medul·lar, podrien entrar a l'onze previsiblement en lloc de Cristian Urbistondo 'Txiki' i Collantes, respectivament.

Més baixes té encara l'entrenador blaugrana, Eusebio Sacristán, que no podrà comptar amb cinc internacionals. Els defenses Marc Bartra i Carles Planas, el migcampista Sergi Roberto i el davanter Cristian Tello estan concentrats amb la Sub-21. El defensa Martín Montoya, per la seva banda, està amb la selecció espanyola absoluta.

Eusebio té l'oportunitat de trencar la mala ratxa del Barça B al Cartagonova. El filial català mai ha pogut esgarrapar ni un sol punt en el feu rival, ni a Segona Divisió B, on han perdut en tres visites, ni l'any passat a Segona.

El Barça B busca també els seus primers punts de la temporada després de perdre la setmana passada per un clar 0-2 davant el Vila-real B al Miniestadi, un partit en el qual el filial català va perdre durant molts moments les seves senyes d'identitat: control de pilota i efectivitat a l'àrea rival.

stats