Segona Divisió
Esports Futbol 26/08/2011

El Girona-Elx obrirà la temporada després de desconvocar-se la vaga

L'estadi de Montilivi obrirà aquest divendres (18.30 hores) la temporada de futbol 2011-12 després d'haver-se aixecat la vaga que ha afectat el futbol espanyol en la primera jornada de lliga

Efe
1 min

GironaL'estadi de Montilivi obrirà aquest divendres (18.30 hores) la temporada de futbol 2011-12 després d'haver-se aixecat la vaga que ha afectat el futbol espanyol en la primera jornada de lliga amb el partit entre el Girona i l'Elx.

En previsió que la vaga podia desconvocar-se, la plantilla gironina va tornar dilluns passat als entrenaments després de tres dies d'atur. El dimarts passat el club català va activar tots els mecanismes propis per disputar el partit.

En el terreny esportiu, el partit contra l'Elx serà el primer en el qual l'afició pugui veure en competició de lliga al seu nou Girona FC, en el qual hi ha fins a deu cares noves respecte la temporada passada.

Tot i ser el primer partit de lliga el tècnic Raúl Agné ja compta amb algunes baixes com la del porter Dani Mallo, el defensa Dani Tortolero o el davanter Javi Encunyes, els quals per diferents problemes físics no estaran a la primera convocatòria.

Un altre absent és el migcampista i capità Chechu Flores, que avui ha anunciat oficialment que se'n va al Tenerife de la Segona Divisió B amb un contracte per a dues temporades, ampliable a una tercera.

stats