Segona Divisió
Esports Futbol 21/01/2012

Josu Uribe debuta com a tècnic del Girona contra el Múrcia

L'entrenador s'estrena aquest dissabte (18 hores) a la banqueta en un partit presidit pel record de l'última jornada de la campanya 2010, en què un penal a l'últim minut va salvar els gironins i va condemnar al descens els murcians

Efe
1 min
Ramon Vilaró i Josu Uribe.

GironaJosu Uribe debutarà aquest dissabte (18 hores) a la banqueta del Girona contra el Múrcia en un partit presidit pel record de l'última jornada de la campanya 2010, en què un penal a l'últim minut va salvar els gironins i va condemnar al descens els murcians.

Els rivals de demà es tornen a trobar dues temporades després d'aquell Girona-Múrcia de l'última jornada de la temporada 2009-10, en el qual un penal transformat per Kiko Ratón en el minut 93 va salvar al quadre català i va condemnar el Múrcia a Segona B.

Al llarg de tota la setmana, Josu Uribe només ha procurat, segons que ha explicat, "treballar molt i parlar molt amb els jugadors per transmetre'ls el que han de fer a partir d'ara".

Uribe creu que "si l'equip competeix com ha entrenat es guanyarà segur" i, encara que manifesta un "màxim respecte pel Múrcia", assegura que només el preocupa el seu equip.

Malgrat la mala situació en la qual es troba el Girona, el seu nou tècnic vol veure el got mig ple: "tenim un bon grup, hem de donar-li confiança i pensar que només estem a un partit de sortir del descens".

stats