Segona Divisió
Esports Futbol 03/11/2012

El Barça B busca completar una bona setmana amb una victòria al camp del Mirandés

L'equip blaugrana aspira a aconseguir aquest dissabte (16 hores, Esport3) el triomf contra un rival que encara no s'ha estrenat a casa

Efe
1 min

BarcelonaEl Mirandés rep aquest dissabte (16 hores, Esport3) el Barça B en un partit en el qual els burgalesos buscaran sumar la seva primera victòria de la temporada a casa, mentre que els catalans intentaran recol·lectar tres punts per escalar fins als primers llocs de la classificació.

El filial blaugrana buscarà arrodonir la seva setmana a costa del Mirandés, després de destrossar dimecres a l'Osca amb una remuntada que va acabar en golejada (1-4), en el partit ajornat fa unes jornades per la pluja.

Aconseguir sis punts en quatre dies és l'objectiu d'un Barça B que, d'aquesta manera, aconseguiria escalar fins als primers llocs de la classificació, on ara ocupa la sisena posició amb 19 punts. Les estadístiques diuen que és el segon equip més fiable a domicili, només per darrere de l'Elx.

Després de donar descans a alguns dels seus jugadors, el tècnic disposarà de la majoria dels seus homes més importants ja que Sergi Roberto i el porter Oier Olazábal tornen després del partit amb el primer equip en Copa del Rei.

L'única baixa destacada per lesió serà el defensa Carles Planas, que va acabar tocat davant l'Osca i pateix un esquinç en el turmell dret que, tot i ser lleu, el mantindrà de baixa unes dues setmanes.

Tot i això, Eusebio ha deixat fora de la llista, per decisió tècnica, a Kiko Femenía i, per segona setmana consecutiva, al jove lateral Alejandro Grimaldo, un dels jugadors més destacats en el que va de curs, per la qual cosa Lobato tornarà a actuar com a lateral esquerrà.

stats