Segona Divisió
Esports Futbol 21/01/2012

L'Elx vol recuperar el lideratge contra un Nàstic obligat a guanyar

L'equip de Jorge D'Alessandro presentarà aquest dissabte (18 hores, Esport3) canvis ja que Mingo recuperarà el lateral esquerre, Morán actuarà com a segona punta i Dani Abalo debutarà amb la samarreta grana

Efe
1 min
Jorge D'Alessandro donant ordres en el partit del seu debut, Nàstic-Sabadell.

TarragonaL'Elx intentarà recuperar aquest dissabte (18 hores, Esport3) contra el Nàstic el lideratge que va perdre fa una setmana. L'equip de Tarragona s'ha quedat sense temps de reacció i que farà un gran pas cap a la Segona B si no aconsegueix guanyar els dos pròxims partits en el Nou Estadi.

El pessimisme està més instal·lat en l'ambient que dins del vestidor tarragoní, que es prepara per a una lluita desigual davant l'equip il·licità, un rival que arriba després de perdre a casa davant l'Alcoià però amb l'opció de tornar a liderar la classificació.

El Nàstic presentarà canvis respecte al partit de Vigo. Mingo recuperarà el lateral esquerre, mentre que Morán actuarà com a segona punta al costat de Berry Powel i Dani Abalo debutarà amb la samarreta grana. Álvaro Rey jugarà a cama canviada a l'extrem esquerrà.

"Veig el meu equip fort, he fet treball psicològic aquesta setmana, no és l'últim tren per als meus jugadors", ha dit Jorge D'Alessandro en roda de premsa.

El tècnic, que va destacar que l'"Elx és un equip molt dur, molt sòlid i amb un joc artístic", va ressaltar en especial els jugadors defensius del conjunt il·licità Flaño i Albacar.

stats