Segona Divisió
Esports Futbol 09/09/2011

El Sabadell somnia seguir la seva ratxa contra el Cartagena

El tècnic del conjunt català, Lluís Carreras, assegura que el seu equip ja "ha girat full de l'eliminació a la Copa del Rei", però es mostra crític amb l'actitud d'alguns jugadors

Efe
2 min

SabadellEl Sabadell vol seguir aquest dissabte (18 hores, Esport 3) el seu somni i s'ha marcat el repte de sumar la seva tercera victòria consecutiva davant un Cartagena que visita la Nova Creu Alta amb la necessitat d'estrenar el seu marcador de punts.

El tècnic del conjunt català, Lluís Carreras, ha assegurat aquest divendres que el seu equip ja "ha girat full de l'eliminació a la Copa del Rei", però s'ha mostrat crític amb l'actitud d'alguns jugadors: "Hem de millorar la concentració perquè en aquesta categoria no pots relaxar-te ni un segon".

A més, considera que l'eliminació a Alcorcón (2-1) servirà per frenar l'excés d'eufòria. "Només hem guanyat dos partits i amb molt sofriment. No podem pensar que està tot fet, perquè la temporada acaba de començar i queda un camí molt llarg i difícil per recórrer", ha declarat.

Carreras ha recalcat la dificultat que entranya el Cartagena. "Ens dobla en pressupost i té una gran plantilla amb jugadors de Primera", ha recordat.

A més, considera que "després de les seves tres derrotes serà tremendament difícil guanyar-lo perquè arriscarà al màxim per acabar amb la seva mala ratxa i no ens deixarà imposar el nostre estil".

Per intentar-ho, l'entrenador català seguirà confiant en els mateixos homes que han portat el Sabadell a encarrilar dos triomfs, amb la novetat del central Pablo Ruiz, que estrena convocatòria precisament davant del seu exequip.

També podria tenir minuts el davanter marroquí Nabil Baha, recuperat ja de l'amigdalitis que li va impedir viatjar la setmana passada a Vila-real.

El Cartagena arriba amb la baixa de sis futbolistes per lesió o sanció i sent cuer en la classificació, per la qual cosa que el seu entrenador, Paco López, apel·la a "treure la casta i l'orgull".

stats