LLiga Adelante

Un Sabadell que estrena entrenador busca reaccionar contra el líder

Àlex Garcia assegura que la visita del líder pot ser aquest dissabte (20 hores) una bona ocasió per canviar la inèrcia del conjunt català

El Sabadell rep aquest dissabte (20 hores) el Las Palmas amb l'esperança que l'estrena d'Àlex Garcia com a entrenador serveixi l'equip per reaccionar. El tècnic assegura que la visita del líder pot ser una bona ocasió per canviar la inèrcia del conjunt català.

"Puntuar o guanyar davant la UD Las Palmas seria una injecció de moral molt gran en el vestidor", ha dit Àlex Garcia. L'entrenador, a més, ha volgut destacar la qualitat de l'adversari de la quinzena jornada de la Lliga Adelante. "La UD Las Palmas té jugadors de qualitat. Intentarem que no dominin la pilota, els hi volem treure la possessió. Serem valents, però ens enfrontem a un equip que domina tots els aspectes del joc", ha valorat.

Sobre la proposta de joc que pretén transmetre, Álex García ha expressat que, de moment, el més important és sumar punts. "Volem jugar d'una manera determinada davant la UD Las Palmas, però el més important és guanyar. Ens hem d'adaptar a la competició i sumar punts tan aviat com es pugui", ha afirmat.

Per al duel d'aquest dissabte, el cos tècnic arlequinat ha convocat els següents jugadors: De Navas, Víctor, Cristian García, Carlos Hernández, Collantes, A. Hidalgo, Juanto, M. Gato, Lucas Porcar, Nauzet, Eguaras, Sotan, Marcos, Aridai, Crespí, Kiko Olivas, Javi Hervás, Agus, Ernest i Yeray.

Sabadell: Nauzet; Cristian, Kiko Olivas, Carlos Hernández, Víctor Espasandín; Hervás, Hidalgo, Eguaras; Collantes, Juanto i Gato.

UD Las Palmas: Casto; David Simón, David García, Aythami Artiles, Ángel López; Hernán, Javi Castellano, Roque; Nauzet Alemán, Araujo i Culio.

Àrbitre: Rubén Eiriz Mata (comitè gallec).

Estadi: Nova Creu Alta.

Hora: 20:00 hores.