SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 21/12/2012

El Sabadell busca confirmar el seu bon moment contra el Lugo malgrat les baixes en defensa

Els arlequinats, sense Espasandín, Tortolero ni Olmo, només han perdut un dels darrers vuit partits de Lliga

Efe
3 min
El Sabadell escombra  el Xerez (3-0)

SabadellEl Sabadell vol dedicar una victòria a la seva afició per acomiadar l'any i consolidar-se així a la zona alta de la taula, però per fer-ho haurà derrotar un Lugo que arribarà a la Nova Creu Alta amb baixes significatives, però amb la ferma intenció d'encadenar el tercer triomf consecutiu.

El conjunt català arriba a l'aturada nadalenca en un gran moment de forma, tal com demostra el fet que en les últimes vuit jornades disputades només hagi perdut en una ocasió, concretament a Los Pajaritos davant el Numància (2-1). La setmana passada va superar el Racing de Santander (0-1) al Sardinero, però va haver de pagar un peatge molt car en lesionar-se el seu lateral esquerre, Víctor Espasandín, que aquest divendres ha estat intervingut quirúrgicament pel doctor Ramon Cugat del trencament del tendó peroneal lateral llarg de la cama dreta i estarà quatre mesos de baixa.

A la baixa d'Espasandín s'hi afegeix la de Dani Tortolero, que també s'ha de sotmetre a una intervenció, possiblement d'hèrnia discal, que podria obligar-lo a dir adéu a la temporada, i la del central Jesús Olmo. Així que el tècnic Lluís Carreras es queda només quatre defenses nats a la seva disposició: Toni Lao, Abraham Paz, Pablo Ruiz i Oscar Ramírez. La Nova Creu Alta oferirà un bon aspecte, ja que la directiva regala una invitació a tota persona que lliuri una joguina a les oficines del club, per col·laborar així amb la campanya "Apropar-nos la il·lusió de Nadal", organitzada per la Creu Roja, en què es recolliran regals per als nens més necessitats de la ciutat.

El Lugo arriba a Sabadell en el seu millor moment de la temporada, després d'haver encadenat per primera vegada dos triomfs consecutius, però minvat per les baixes, que han deixat en quadre l'equip, especialment la seva línia defensiva. L'equip de Quique Setién arriba a l'última cita de l'any amb la moral ben amunt després d'haver aconseguit la primera victòria de la campanya a domicili, contra l'Almeria, i haver derrotat el filial del Reial Madrid a l'Anxo Carro.

Setién no podrà comptar amb el migcampista Fernando Seoane ni els centrals Víctor Marco i Manuel Pavón per sanció i, a més, un altre defensa de l'equip, Fran Pérez, arrossega molèsties al bessó, tot i que ha pogut desplaçar-se amb els seus companys a Sabadell, i estan en situació semblant els centrecampistes Rubén Durán i Pablo Álvarez, que tenen molèsties musculars. Un panorama que s'agreuja per les absències d'Héctor Font, intervingut aquesta setmana d'una sinusitis i que ja ha rebut l'alta hospitalària, i els argentins José María Belfortti, amb una lumbàlgia, i Mauro Quiroga, baixa de llarga durada per una lesió de genoll de la qual va ser operat al seu país.

Setién, que ha completat la convocatòria amb dos juvenils, podria alinear una defensa amb quatre laterals i donar entrada a Javi Rei al doble pivot al costat de Carlos Pita, mentre que en la línia d'atac Iago Díaz i Iván Pérez aspiren a entrar a l'onze si Rubén Durán i Pablo Álvarez no estan en condicions. L'altre dubte és a la porteria, on José Juan va prendre la titularitat a Yoel al cap de setmana davant el Reial Madrid Castilla per decisió tècnica.

Alineacions probables:

Sabadell: Nauzet, Toni Lao, Abraham Paz, Pablo Ruiz, Oscar Ramírez, Juanjo, Moha, Hidalgo, Lanza, Uli Dávila i Aníbal.

Lugo: José Juan o Yoel, De Coz, Víctor Díaz, Raúl Fuster, Manu, Javi Rei, Carlos Pita, Iago Díaz, Rubén Durán o Iván Pérez, Tonetto, i Óscar Díaz.

Àrbitre: López Acera (Comitè extremeny).

Estadi: Nova Creu Alta.

Hora: 18:00.

stats