Segona Divisió
Esports Futbol 24/04/2011

El Nàstic busca una victòria per encarar amb comoditat la recta final

L'equip que entrena Juan Carlos Oliva espera aconseguir aquesta tarda (17 hores, Gol T i Canal + Liga) contra l'Alcorcón els punts que no va aconseguir contra Elx i Osca

Efe
2 min

TarragonaEl Nàstic espera aconseguir aquesta tarda (17 hores, Gol T i Canal + Liga) contra l'Alcorcón els punts que no va aconseguir contra Elx i Osca en les dues anteriors jornades, per poder, així, afrontar la recta final del campionat amb certa comoditat i comoditat, tal com ha reclamat aquesta setmana el tècnic dels tarragonins, Juan Carlos Oliva.

I és que els tarragonins han punxat en els dos partits que es consideraven transcendentals, segons el tècnic.

A més, la distància amb el descens ha quedat reduïda a un punt després de la victòria del Salamanca, per la qual cosa la victòria es fa imprescindible. Oliva ja ha alertat als seus que no vol confiances, sinó liquidar com més aviat millor la permanència de forma matemàtica.

Pocs dubtes té el tècnic per a l'onze que alineï davant els madrilenys. Malgrat que els resultats no han acompanyat, el tècnic considera que el joc de l'equip ha estat bo en les últimes setmanes, pel que no és partidari de realitzar excessives modificacions.

Medina entrarà probablement al centre de la defensa al lloc de Sergio, mentre que Tuni apunta novament a la titularitat, després de la bona actuació que el mallorquí va tenir contra l'Osca.

Qui també podria ser de la partida és Eloy, que està salvant els mobles al tècnic i s'ha guanyat a pols un lloc a l'onze.

L'Alcorcón acudeix amb la intenció de segellar definitivament la permanència en la categoria de plata, encara que la proximitat de la lligueta per l'ascens a primera il·lusiona a una plantilla que està sorprenent en el seu primer any a segona.

El conjunt del sud de Madrid visita terres catalanes per seguir sorprenent. En el seu primer any en la segona divisió del futbol espanyol i amb el pressupost més baix de tots els equips participants, està aconseguint uns números que eren esperats per pocs a principi de temporada.

Amb un missatge centrat en la permanència han aconseguit posicionar-se a les portes de la lligueta per la que es disputaria l'ascens a primera divisió, cosa que il·lusiona al vestidor. Anquela, tècnic de l'Alcorcón manté l'objectiu, però és aquesta il·lusió la que està permetent segellar la salvació amb tantes jornades d'antelació.

A més, l'Alcorcón arriba en ratxa, després de tres triomfs consecutius, i va a per la quarta. Per a això recupera a Alberdi, que va complir un partit de sanció per acumulació d'amonestacions en l'últim partit, i s'espera que torni a l'eix de la medul·lar.

En el capítol de baixes, el francès Jeremy és l'únic lesionat, i Ángel, que compleix cicle d'amonestacions.

Pocs canvis s'esperen a l'equip titular groc, amb Quini en punta per seguir augmentant la seva xifra golejadora, que ja si situa en vint punts.

stats