Las Palmas-Barça B
Esports Futbol 02/01/2011

La reacció del Barça B a Las Palmas queda en un empat pel gol de Samuel al final (2-2)

El filial ha remuntat el gol de Javi Guerrero amb un cop de cap de Soriano (71') i una gran vaselina d'Edu Oriol (76'), però Samuel els ha deixat amb un pam de nas

Redacció
2 min

Las Palmas de Gran CanàriaEl partit ha començat amb una mala notícia pel Barça B, la lesió de Cristian Tello als sis minuts, que ha permès l'entrada d'Edu Oriol, i que quasi en converteix en l'heroi blaugrana. Tot i que la primera part ha sigut de clar color blaugrana, amb ocasions clares de Fontàs, Saúl Berjón –exjugador de Las Palmas– i Edu Oriol, ha sigut Javi Guerrero qui ha avançat als locals. El davanter canari ha resolt amb eficàcia un u contra u amb Jordi Masip (25').

La segona meitat ha sigut de domini més altern, amb moments per a cada equip. A falta de 20 minuts, Jonathan Soriano ha empatat el partit en rematar de cap de manera poderosa una centrada. Era el minut 71, i el Barça B ha anat a buscar la victòria. Només cinc minuts després Edu Oriol ha marcat un gran gol en convertir una pilota morta a la frontal en una vaselina perfecta sobre Pindado. Però el Las Palmas no s'ha donat per vençut, i en els últims minuts ha aparegut Samuel per empatar el partit de cap i deixar als blaugrana amb un pam de nas. Amb aquest empat, ja en són sis de seguits en la Lliga.

UD Las Palmas: Barbosa (Pindado, min. 61), Samuel, David García, Jorge (Pollo, min. 72), Pedro Vega, Aythami, Javi Guerrero, Armiche, Jonathan Viera, Vicente Gómez i Dani Carril (Ruymán, min. 64).

Barcelona B: Masip, Montoya, Fontàs, Romeu, Tello (Edu Oriol, min. 6), Jonathan Soriano, Saúl (Rochina, min. 73), Armando, Sergi Roberto, Abraham i Jonathan Dos Santos (Nolito, min. 61).

Gols: 1-0, min. 25: Javi Guerrero. 1-1, min. 71: Jonathan Soriano. 1-2, min. 76: Edu Oriol. 2-2, min. 87: Samuel.

Àrbitre: Ceballos Silva (C. Extremeny). Groga als locals Vicente Gómez, David García, Dani Carril i Jonathan Viera. I als visitants Fontàs, Masip, Romeu i Abraham.

Incidències: Uns 19.232 espectadors.

stats