SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 08/02/2013

Un Sabadell eufòric provarà de reivindicar-se com a visitant al camp de l'Almeria

Després de remuntar contra el Barça B la setmana passada, els vallesans s'enfronten a l'Almeria (21 hores, Marca TV)

Efe
2 min
Els jugadors del Sabadell, durant un entrenament / CESABADELL.CAT

SabadellEl Sabadell, que arriba a l'estadi dels Jocs del Mediterrani eufòric després del triomf èpic de la passada jornada davant el Barça B, s'enfronta a l'Almeria (21 hores, Marca TV), que busca el primer triomf del 2013 com a local.

Els arlequinats han demostrat saber jugar de meravella a casa contra equips de la zona alta, com demostren els triomfs recents contra l'Alarcón (2-0), el Girona (4-1) i el Barça B (3-2), malgrat que lluny de la Nova Creu Alta no els van tan bé les coses i han perdut els seus dos darrers desplaçaments a Elx (3-2) i Vila-real (3-0).

Per a aquest partit, el tècnic Lluís Carreras continua tenint les baixes d'Espasandín, Tortolero, Olmo, Arteaga i Fito Miranda. A ells se'ls ha unit aquesta setmana el lateral esquerre cedit pel Vila-real Toño García que, després del seu debut prometedor la darrera jornada, s'ha lesionat el genoll en un entrenament.

Aquesta absència obligarà a retocar la línia defensiva dels vallesans, ja que Oscar Ramírez tornarà a la banda esquerra i Toni Lao recuperarà la titularitat a la dreta, mentre que a l'eix tot apunta que hi repetirà el tàndem format per Abraham Paz i Raúl Goni.

La resta de l'equip diferirà ben poc del que tan bona segona meitat va oferir contra el Barça B, en què hi va destacar la presència del golejador i gran estrella de l'equip Manu Lanzarote, que acaba d'anunciar el seu fitxatge per l'Espanyol quan acabi el seu actual contracte el mes de juny.

L'Almeria defensa la segona posició a la taula. L'equip blanc-i-vermell, que va perdre dilluns passat a Valdebebas contra el Reial Madrid Castella (2-1), espera redreçar-se contra el primer equip que el va guanyar aquesta temporada, el Sabadell.

El tècnic dels locals, Javi Gracia recupera Christian, fet que obre cert debat, però no a la banda esquerra, on hi reapareixerà el càntabre, sinó a la dreta, on les sensacions del partit disputat contra el Reial Madrid Castella poden fer que aquesta posició sigui ocupada per Gunino en lloc de Rafita.

stats