Segona Divisió
Esports Futbol 02/02/2013

El Sabadell entra en zona de 'play off' d'ascens després de remuntar dos gols al Barça B (3-2)

L'1-2 d'Antonio Hidalgo just abans del descans ha sigut clau, i a la represa Lanzarote i Luis Alberto en pròpia porta han capgirat el 0-2 de Rafinha i Lobato

A. Solé
Manolo Lanzarote

BarcelonaEl Sabadell ha aconseguit entrar en zona de 'play off' d'ascens a Primera amb una meritòria victòria sobre el Barça B, que feia moltes jornades que no perdia un partit. Els arlequinats, més, han sumat els tres punts després de remuntar un 0-2 dels blaugrana.

La clau de la victòria local ha sigut el gol que retallava distàncies d'Antonio Hidalgo en l'últim minut de la primera part, just en la jugada següent que els d'Eusebio haguessin marcat el segon gol, obra de Cristian Lobato. El Barça B s'havia avançat d'hora al marcador amb el gol de Rafinha de cap als 8 minuts.

A la represa, el Sabadell s'ha abocat en atac i ha gaudit de nombroses ocasions de gol abans que Lanzarote fes el gol de l'empat (70'). Però els arlequinats no s'han conformat amb el 2-2, i han seguit atacant fins que en un córner Luis Alberto s'ha fet el 3-2 en pròpia porteria (78').

En els últims minuts el Barça ha intentat reaccionar, però el Sabadell ha 'matat' el partit perdent temps.