Segona Divisió A
Esports Futbol 03/10/2011

El Girona perd 2-1 a Jerez

Dos gols abans del descans han encarrilat el triomf local i, tot i el gol de Coro a falta de mitja hora, els de Raül Agné no han pogut remuntar i segueixen a la zona baixa de la classifiació

BarcelonaUna nova derrota aquest vespre a Jerez per 2-1 deixa el Girona 17è a la classificació amb només cinc punts després de set jornades de lliga. Els de Raül Agné han encaixat un gol ben d'hora, al minut 9, obra de Capi, i han anat sempre a remolc d'un Xerez molt agressiu.

Els locals han encarrilat el triomf abans del descans gràcies a un gran gol de Pablo Redondo des de la frontal. A falta de mitja hora, ja en la segona meitat, Coro ha escurçat diferències però no ha servit de res, perquè els gironins no han pogut fer el gol de l'empat.

Greu lesió de Ion Vélez

Més enllà dels tres punts perduts, Agné s'endú una altra mala notícia de Jerez i és la greu lesió de Ion Vélez. El davanter del Girona ha topat amb el porter del Xerez, Toni Doblas, en el minut 85 i ha hagut de retirar-se en camilla. Les proves mèdiques confirmaran quina lesió pateix, però les primeres exploracions apunten a una greu lesió de genoll.