SEGONA DIVISIÓ A
Esports Futbol 07/03/2011

El Barça B segueix la seva ratxa golejadora i enfonsa més el Tenerife

Un gol d'Edu Oriol i un hat-trick de Nolito –amb dues assistències genials de Bartra– fan que els blaugranes sumin 14 gols en els últims tres partits

El blaugrana Bartra condueix una pilota davant Nino.

Santa Cruz de TenerifeEl filial blaugrana segueix la seva ratxa golejadora (14 gols en els últims tres partits) i, a Tenerife, s'ha exhibit amb Nolito com a estrella en la realització i amb Bartra com a assistent, davant un equip que segueix ancorat a la zona baixa de la taula.

Nolito ha materialitzat tres gols, un d'ells amb una vaselina des del centre del camp. La seva actuació ha estat suficient per desarborar el conjunt d'Antonio Tapia, que, això no obstant, ha tingut les seves oportunitats en el primer temps.

Així, després que Edu Oriol avisés amb un tret que ha obligat a treballar durament Aragoneses, ha reaccionat el Tenerife amb dues contres molt perilloses, en les quals hauria pogut materialitzar algun gol. Oier ha robat la pilota del cap a Antonio Hidalgo, quan es disposava a rematar un córner de Julio, i Nino s'ha plantat davant del porter visitant, disparant al travesser. Però aquest domini s'ha anat apagant i els de Luis Enrique han agafat el comandament, al marcador i en el joc.

En el minut 22, Edu Oriol ha travessat davant Aragoneses una pilota que havia robat Sergi Roberto per pujar el primer gol al marcador, i abans del descans, Bartra ha fet la jugada del partit, per deixar una pilota al punt de penal a Nolito, que només ha hagut de rematar-la.

Després de la represa, el partit s'ha obert, els canvis han estat més efectius en els visitants que en els locals i la recerca del gol ha tingut diferents camins per als dos equips.

El filial blaugrana volia tancar el partit, amb un primer toc que trencava el seu adversari, mentre que el gol local semblava molt complicat, perquè el joc blanc-i-blau, avui, no tenia la brillantor i fluïdesa d'altres ocasions.

Els minuts passaven i el joc local no donava mostres de poder acostar-se al marcador. A més, l'expulsió de Dubarbier, en el minut 74, ha donat la punta al Tenerife, que ha encaixat dos gols més. El primer novament de Nolito. Bartra ha fet una bona jugada i li ha fet arribar la pilota a Nolito, que ha vist com després de picar al pal, la pilota acabava entrant dins la xarxa amb l'ajuda d'Aragoneses –la pilota ha rebotat en la seva esquena–. L'extrem andalús ha aconseguit un hat-trick després de marcar amb una gran vaselina des del centre del camp. Els locals no han pogut respondre més que amb un gol de Nino, en el minut 86.

TENERIFE 1

BARÇA B 4

Tenerife: Sergio Aragoneses; Juanlu Hens, Pablo Sicilia (Omar, min. 53), Ezequiel Luna, Beranger; Kitoko, Antonio Hidalgo (Kome, min, 81); Natalio (Igor, min. 64), Julio Álvarez, Dubarbier i Nino.

Barça B: Olazabal; Montoya, Bartra, Muniesa, Abraham; Fontàs; Jonathan Dos Santos, Roberto (Ilie, min. 46); Edu Oriol (Tello, min. 71), Soriano (Benja, min. 53) i Nolito.

Gols: 0-1. Min. 22: Edu Oriol. 0-2. Min. 41: Nolito. 0-3. Min. 79: Nolito. 0-4. Min. 81: Nolito. 1-4. Min. 86: Nino.

Àrbitre: Pedro Jesús Pérez Montero (Comitè Andalús). Ha expulsat el jugador local Dubarbier, en rebre la segona targeta groga (min. 74). Ha amonestat el jugador local Ezequiel Luna, així com el visitant Fontàs.