FUTBOL
Esports Futbol 02/06/2019

L'AE Prat es classifica per a la segona ronda del 'play-off' d'ascens a Segona B (1-1)

El Cornellà i l'Hospitalet diuen adéu a un possible ascens de categoria

Adrià Fernández
La plantilla de l'AE Prat celebrant que han passat de ronda en el 'play-off' d'ascens a Segona Divisió B

BarcelonaL'AE Prat fa bo el resultat del partit d'anada (2-1) i es classifica per a la següent ronda del 'play-off' d'ascens a Segona Divisió B després d'empatar a un contra el Ceuta. L'heroi del partit ha sigut Sergi Moreno, que ha entrat a la gespa al minut 80, quan el marcador era d'1-0 (resultat que classificava el Ceuta per a la següent ronda). Als tres minuts de substituir Toni ha situat l'1-1 definitiu que dona accés als homes de Pedro Dolera a la següent ronda d'ascens. Malgrat això, ja en el temps de descompte ha hagut de marxar lesionat.

Amb aquest resultat, el Prat serà al sorteig de segona ronda, que se celebrarà aquest dilluns. El Cornellà, per la seva banda, disputarà la tornada contra la Ponferradina (20 h) amb un resultat favorable de 2-1 a l'anada i un objectiu superior: pujar a Segona Divisió.

L'Hospitalet es queda a un gol de passar de ronda

El mal resultat de l'anada (1-0) ha condemnat a L'Hospitalet que, tot i vèncer l'Algeciras per 2-1 a la tornada, no passarà de ronda pel valor doble dels gols a camp contrari. Els gaditans s'han avançat al marcador amb un gol de Turrillo als vint minuts. El factor camp ha jugat un bon paper i els locals han remuntat el partit gràcies als gols de Christian Alfonso i Canario de penal. En uns últims instants d'infart, els visitants han sabut mantenir el resultat i es classifiquen per a la pròxima fase d'ascens a Segona Divisió B.

El Cornellà es deixa remuntar l'eliminatòria i no serà equip de Segona

Eloy Gila lamentant una ocasió en la derrota del Cornellà per 2-0 contra la Ponferradina

Tot i el gran resultat en el partit d'anada (2-1), el Cornellà ha perdut per 2-0 en la tornada contra la Ponferradina i diu adéu a les opcions d'ascens cap a la Segona Divisió. Els gols de Isi Palazón abans del quart d'hora de partit i de Kaxe a la represa, tots dos a pilota aturada, condemnen al Cornellà a continuar una temporada més a Segona Divisió B.