FUTBOL
Esports Futbol 13/07/2011

L'As remarca que el nou cap d'Arbitratge de la FIFA va ser blanc de les crítiques de Mourinho

El diari madrileny es fa ressò de la notícia del nomenament del suís, però recorda que Busacca va ser "un dels col·legiats acusats per Mourinho d'afavorir el Barça"

Redacció
1 min
Massimo Busacca expulsa Robin van Persie.

BarcelonaL'àrbitre suís Massimo Busacca ha estat designat com a nou cap del Departament d'Arbitratge de la FIFA, càrrec al que s'imcorporarà el proper 1 d'agost, després de posar fi a la seva carrera com a àrbitre.

El diari AS es fa ressò d'aquesta notícia, però relacionant-la amb les queixes que el col·legiat suís va rebre de José Mourinho en una roda de premsa recordada pels "per quès?", en què Mourinho va acusar Busacca i altres àrbitres d'afavorir el Barça. "El suís va expulsar Van Persie al Camp Nou per desplaçar una pilota amb l'1-1 en el marcador. El Barça va acabar remuntant el partit i classificant-se per a quarts", recorda l'AS.

A més, també recorden la "polèmica" de fa dos anys que va protagonitzar Busacca quan "dirigint un partit a Qatar, pel que havia estat convidat per la lliga del país àrab, va orinar dins el camp".

stats