Publicitat
Publicitat

Futbol

Acusen Pepe Reina de racista per sortir en un anunci d'una companyia d'assegurances

El porter del Liverpool apareix en el vídeo i per això ha sigut acusat de racisme per unes associacions antiracisme d'Anglaterra

Pepe Reina ha sigut acusat de racista per  unes associacions anti racisme d'Anglaterra. La polèmica s'ha generat per un vídeo en què surt el porter del Liverpool. 

Segons explica el diari 'The Guardian ', un dels anuncis gravats per a la companyia d'assegurances Groupama ha causat indignació en una associació britànica anti racisme anomenada Operation Black Voti , fins al punt que aquesta companyia ha decidit retirar aquest espot .

Les acusacions han aparegut per sorpresa de tothom . Fins i tot la mateixa companyia Groupama ha difós un comunicat en què afirma que no considera que l'anunci " contingui cap tipus de contingut ofensiu o discriminatori " , alhora que recorda que aquests espots ja no s'emeten en cap cadena de televisió espanyola, ja que la campanya va finalitzar aquest dimecres .

El Liverpool s'ha volgut desvincular de la polèmica però des del club es podria "suggerir" al porter que demanés disculpes públiques per apaivagar els ànims.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT