València
Esports Futbol 19/12/2010

Aduriz torna al València a posicions Champions amb un gol a l'últim minut a Anoeta (1-2)

Tot i el bon partit de la Reial, com en la majoria de duels a Anoeta, el València ha sabut reaccionar al gol inicial i Aduriz ha sentenciat en el temps afegit

Sant SebastiàEl València ha aconseguit una victòria molt important a Anoeta, per la forma i pel fons. Els tres punts permeten als valencianistes tornar a la quarta plaça (empatats a 28 punts amb l'Espanyol), i han aconseguit amb dos gran gols al límit de temps de les dues parts. Primer Tino Costa ha empatat el gol inicial de Xavi Prieto de penal amb una gran canonada de falta directa que ha entrat per l'escaire del pal de Bravo. La segona part, amb les lesions de César i David Navarro per part del València, el partit ha quedat molt obert i el podria haver guanyat qualsevol, però ha sigut Aduriz, amb una gran retall al defensa central basc, que s'ha plantat sol davant Bravo en el temps afegit i l'ha superat amb un xut ras i creuat.

REIAL SOCIETAT: Bravo; Carlos Martínez, Ansotegi, Mikel González, De la Bella; Rivas, Aranburu, Xabi Prieto, Griezmann, Zurutuza (Sarpong, min. 84); i Joseba Llorente (Tamudo, min. 72).

VALÈNCIA FC: César (Guaita, min. 52); Bruno, Ricardo Costa, David Navarro (Stankevicius, min 54), Mathieu; Maduro, Tino Costa, Joaquín, Mata (Vicente, min. 72); Soldado i Aduriz.

GOLS: 1-0 Xabi Prieto, de penal (23'). 1-1 Tino Costa (45'). 1-2 Aduriz (92').

ÀRBITRE: Iglesias Villanueva. T.G.: a Diego Rivas, Xabi Prieto, De la Bella, Bruno, Tino Costa, David Navarro i Soldado.