Esports Futbol 18/12/2018

L'Al Ain elimina el River Plate del Mundial de Clubs (2-2, 5-4)

Els amfitrions deixen sense final el vigent campió de la Copa Libertadores

Una acció del partit entre l'Al Ain i River Plate

BarcelonaEl River Plate no jugarà la final del Mundial de Clubs. L'equip argentí, flamant campió de la Copa Libertadores més llarga de la història, ha caigut aquesta tarda eliminat a semifinals contra l'Al Ain (2-2, 5-4). Els amfitrions han estat a l'altura del rival, amb ofici defensiu i més encert. Han necessitat els 90 minuts i una pròrroga, però han signat la gran sorpresa del campionat internacional.

El River ha hagut de remuntar un gol inicial de l'Al Ain, que minuts més tard tornaria a establir l'empat. El marcador no s'ha tornat a moure i l'àrbitre ha marcat el temps de tanda de penals. Amb l'argentí Armani tocant pilotes, però no aturant-les, el River ha perdut per una errada d'Enzo Pérez. L'exmigcampista de l'Atlètic de Madrid ha fallat el cinquè i definitiu penal. L'Al Ain s'enfrontarà al Reial Madrid o al Kashima Antlers japonès en la final.