COPA DEL REI
Esports Futbol 26/01/2011

Karanka diu que la incompareixença de Mourinho "no és un enfrontament"

El segon entrenador del Reial Madrid ha estat l'encarregat, novament, de comparèixer davant els mitjans després del partit contra el Sevilla en la Copa del Rei

Redacció
1 min
Aitor Karanka ha respost les preguntes dels periodistes.

SevillaAitor Karanka també ha hagut de comparèixer en la roda de premsa posterior al partit contra el Sevilla. El segon entrenador del Reial Madrid ha dit que el fet que Mourinho no surti a parlar amb la premsa no és "un enfrontament amb ningú". "En cap moment el mister ho considera com un enfrontament i no és la primera vegada que he sortit jo, així que no crec que hi hagi cap enfrontament amb ningú", ha comentat.

Sobre el partit contra el Sevilla, Karanka ha afirmat: "Un partit d'anada sempre és complicat. Ens en podíem anar amb un 0-2 o un 0-3, però ells també han tingut una bona ocasió al final. El dimecres, amb el Bernabéu ajudant, el 0-1 és un resultat bo, però no definitiu".

Sobre el gol que ha reclamat el Sevilla i que l'àrbitre no ha volgut donar als andalusos, el segon entrenador madridista ha comentat que "en el vestidor s'ha parlat i uns diuen que ha entrat i altres que no. Quan el vegi per televisió, ho tindré més clar".

Karanka també s'ha referit al davanter francès Karim Benzema, autor del gol del Reial Madrid, i ha destacat que ha estat "significatiu" que hagi anat a celebrar el gol amb Mourinho. Sobre el que li ha passat a Iker Casillas al final del partit –va haver de ser atès després que des del públic li llancessin un objecte–, ha afirmat que ha estat "un acte aïllat".

stats