FUTBOL
Esports Futbol 13/09/2011

Bizzarri: “Quan a Argentina es critica Messi, diem al món: els equivocats són vostès, nosaltres tenim raó”

El porter argentí ha parlat al Club de la Mitjanit de Catalunya Ràdio sobre Leo Messi, el Reial Madrid i el partit que aquest dimarts jugarà el Barça contra el Milan

Redacció
2 min
Ibrahimovic, amb Bizzarri, durant el partit que aquest cap de setmana els va enfrontar a San Siro.

BarcelonaAlbano Bizarri, actual porter del Lazio, ha explicat al Club de la Mitjanit de Catalunya Ràdio que veu al Barça clarament favorit en el partit que aquest dimarts l'enfrontarà contra el Milan. "Tinc 33 anys, però no recordo haver vist un equip d'aquest nivell. Aquest dimarts no tindran gran problema, sobretot per com juguen. Hi ha una diferència gran entre el Barça amb la resta des equips. Ara per ara no tenen competidor a Europa", ha dit Bizarri.

"Els equips a la Champions sempre donen la talla, és molt difícil veure un resultat molt ampli entre dos grans equips d'Europa, però el Barça és superior per moltíssimes coses", ha apuntat.

L'ex porter argentí del Reial Madrid i el Nàstic entre d'altres equips ha confessat sentir-se sorprès per les veus crítiques amb Leo Messi que arriben des de l'Argentina. "Quan escolto a Argentina parlar malament de Messi m'avergonyeixo. No és normal. Es com estar dient-li al món que no entenem res. En altres paraules, li estem dient a la resta: els equivocats són vostès, els que tenim raó som nosaltres", ha comentat.

Sobre el davanter argentí, Bizzarri ha afirmat: "El que està fent Messi... ja no hi ha paraules. Ja no és només com està jugant. No és fàcil tenir 24 anys, tenir el món als seus peus i amb la pressió de jugar bé tots els partits. Leo mostra una fermesa i una humilitat d'una persona més gran del que ell és".

Per al porter del Lazio, "no hi ha dubte que aquest és el millor Barça de la història i possiblement el millor equip de la història del futbol".

Sobre la baixa d'Ibrahimovic per al partit al Camp Nou, Bizzarri ha afirmat: "Ibrahimovic és molt important per al Milan, i això ho patiran. Serà un partit difícil de Champions, perquè estem parlant del Milan, que no és un equip qualsevol. I els grans equips, en les grans nits de Champions, donen el 100%".

Per últim, també ha comentat l'actualitat del seu ex club, el Reial Madrid, i les formes de fer del seu tècnic, José Mourinho: "La manera de fer fora del que és el partit, tots coincideixen en què no és la manera de fer del Reial Madrid", ha sentenciat.

stats