Futbol
Esports Futbol 30/08/2011

Albert Crusat deixa l'Almeria i fitxa pel Wigan anglès

L'extrem, de 29 anys, signa per dues temporades amb opció a una tercera per l'equip que dirigeix el català Robert Martínez.

Redacció
1 min
Bertolo i Crusat.

BarcelonaL'extrem rubinenc Albert Crusat, que havia jugat les cinc darreres temporades a l'Almeria, és ja nou jugador del Wigan Athletic que dirigeix el també català Robert Martínez.

El conjunt anglès ha anunciat aquest dimarts a la tarda la contractació de l'exjugador de clubs com Espanyol i Lleida per les properes dues temporades, amb opció a una tercera.

No s'ha fet oficial quant han pagat els anglesos pel fitxatge, però segons assegurava fa uns dies el diari AS, la xifra podria rondar els dos milions d'euros.

Crusat va passar dilluns la revisió mèdica, i ja ha estat presentat amb la seva nova samarreta. El jugador ha assegurat en la seva presentació que: "En Robert ha demostrat una gran fe en mi, i faré tot el possible per demostrar que no s'ha equivocat en fitxar-me".

El tècnic del Wigan, de la seva part, ha elogiat el jugador, de qui ha dit que "afegirà quelcom completament nou a l'equip", i ha definit Crusat com un jugador "explosiu" que "té una velocitat elèctrica, uns peus molt ràpids".

Robert Martínez també ha assegurat que creu que Crusat agradarà als fans del Wigan perquè és un jugador que "pot fer que el públic es rendeixi als seus peus".

stats