FUTBOL INTERNACIONAL
Esports Futbol 22/06/2011

El Vitesse no renovarà Albert Ferrer com a entrenador

El club ha decidit posar fi al contracte de Ferrer en considerar que no podien superar les desavinences que han mantingut durant les últimes setmanes

Efe
1 min
ALBERT FERRER

BarcelonaEl club de la primera divisió holandesa Vitesse Arnhem ha anunciat que no renovarà el contracte del seu tècnic, el català Albert Ferrer, que conclou el pròxim dia 30, en considerar que no podien superar les desavinences que han mantingut durant les últimes setmanes.

El Vitesse, que va concloure la temporada en la quinzena posició del campionat de Lliga, ha anunciat en un comunicat publicat a la seva pàgina web que prescindirà del català i que presentarà al seu nou tècnic la pròxima setmana.

"És una llàstima", ha assenyalat en la nota el president del club, Merab Jordania, mentre que el director tècnic, Ted Van Leeuwen, ha afegit que "si no hi ha coherència, la política a seguir és difícil".

"Hem decidit conjuntament posar fi a la cooperació. Sempre és decebedor quan no es completa un procés en el qual s'ha invertit una gran quantitat d'esforç, tant per l'entrenador com per al club", ha apuntat. Per a Ferrer, de 41 anys i exfutbolista del Barça, l'estada al Vitesse ha suposat la seva primera experiència com a entrenador.

Chapi Ferrer va prendre les regnes del vestidor del club holandès a finals d'octubre passat per reemplaçar el seu antecessor, el destituït Theo Bos. Després de l'aturada estival, el conjunt holandès tornarà a la feina el 3 de juliol i el dia 9 jugarà el seu primer partit de pretemporada contra el Chelsea.

stats