FUTBOL
Esports Futbol 19/01/2013

Albiol admet que hi va haver una discussió entre Mou i Cristiano després del partit de Copa

José Mourinho tampoc ha aparegut a la sala de premsa i hi ha enviat Raúl Albiol abans del partit contra el València a la Lliga

Efe / Ara
1 min
José Mourinho s'interessa per la lesió de Raúl Albiol

MadridRaúl Albiol, defensa del Reial Madrid, ha admès en roda de premsa que el tècnic José Mourinho va discutir amb Cristiano Ronaldo als vestidors després del partit d'anada dels quarts de final de Copa del Rei contra el València al Bernabéu (2-0).

Molest amb la poca ajuda defensiva de Cristiano durant els últims minuts del partit, Mourinho va recriminar aquest fet al seu jugador davant els seus companys i es va trobar amb la resposta del jugador portuguès.

Albiol ha admès l'escena en la roda de premsa a la ciutat esportiva de Valdebebas –José Mourinho ha tornat a evitar passar per la sala de premsa–, i ha assegurat que no afectarà el Reial Madrid, intentant treure una lectura positiva del que ha passat. "L'únic que va passar és que després dels partits el 'mister' pot tenir una opinió i la diu a un jugador", ha explicat. "En aquest cas són dos guanyadors com Mourinho i Cristiano, que són ambiciosos al màxim i s'exigeixen molt".

"Van tenir un intercanvi d'opinió però res més. No afectarà l'equip ni el rendiment. Queda allà perquè tenim un partit important a València i tots volem guanyar", ha afegit.

stats