FUTBOL

El premi Aldo Rovira continuarà premiant el millor jugador del Barça de cada temporada

El club i l'exdirectiu Josep Lluís Rovira, que va crear el guardó, n'acorden la continuïtat

El Barça i l'exdirectiu del club Josep Lluís Rovira han signat un conveni de col·laboració per continuar recordant la figura d'Aldo Rovira, el seu fill, a través d'un premi que continuarà escollint el millor jugador del club de cada temporada.

En una trobada aquest dilluns, el president Josep Maria Bartomeu i el CEO de l'entitat, Òscar Grau, per part del club, i Josep Lluís Rovira, acompanyat pel seu fill Borja, que és el secretari del premi, van subscriure l'acord que pretén consolidar la iniciativa. Rovira va crear el premi en homenatge al seu fill, que va morir a conseqüència d'un accident de moto ara fa 10 anys, quan en tenia 37. 

El guardó, que aquest curs arriba a la desena edició, es lliura al millor jugador de cada temporada segons el veredicte d’un jurat format per periodistes representants dels mitjans de comunicació. Montserrat García Rius va ser l'artista que va dissenyar un trofeu que s'ha endut sis vegades l'argentí Leo Messi, vigent guanyador. Els altres guardonats han sigut l'ara secretari tècnic del club, Éric Abidal, l'argentí Javier Mascherano i l'uruguaià Luis Suárez.